caixa popular

Oltra: 'En el Consell del Botànic donem la cara i responem a la ciutadania'

Oltra: 'En el Consell del Botànic donem la cara i responem a la ciutadania'
09/07/2018 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat aquest dilluns que en el Consell del Botànicdonem la cara i responem a la ciutadania” en fòrums oberts com el celebrat a Paiporta, gràcies a les jornades ‘Diàlegs d’Estiu’ que organitza la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació.

Oltra ha indicat que en aquest tipus de jornades “es pot adonar de les accions del Consell del Botànic” i que els qui assisteixen puguen formular les qüestions que més preocupen a la ciutadania. L’edició en la qual va participar la vicepresidenta l’any passat va tenir lloc a Oriola.

D’aquesta manera, ha destacat el canvi produït a la Comunitat Valenciana després de les eleccions autonòmiques i municipals de 2015. “La primera valoració del Consell del Botànic és la manera que tenim de governar i la diferència la marquen actes com aquest en els quals ens posem a l’abast de la ciutadania perquè puguen interactuar, preguntar, criticar i demanar comptes al govern”, ha recalcat.

En el repàs tres anys després de Govern, la vicepresidenta ha emfatitzat que s’han aprovat 60 lleis. Açò suposa que “estem responent als objectius del Pacte del Botànic”, ha afirmat Oltra.

Oltra ha assegurat que enfront del “balafiament, els casos de corrupció i el saqueig pel qual es coneixia a la Comunitat Valenciana, ara exportem prestigi i bon govern”. En aquest punt, ha recordat accions liderades per la Generalitat com el recent acolliment del vaixell ‘Aquarius’ o que ara la valenciana siga una “referència” per a altres comunitats en mesures com les que s’han engegat per a millorar la transparència.

D’altra banda, ha recordat que en aquests tres anys la vida dels valencians i valencianes “ha millorat” gràcies a mesures com el ‘Xarxa Llibres’; l’eliminació del copagament farmacèutic per a més d’un milió de persones; el “salt de gegant” en les polítiques socials i encapçalar la signatura del Pacte Valencià contra la Violència Masclista i de Gènere. També pel treball realitzat en polítiques industrials que permet que a la Comunitat “es creu més treball en aquest sector que la mitjana espanyola”; o els programes Avalem “que han permés que més de 4.000 joves troben la seua primera ocupació en els ajuntaments”, ha asseverat.

Oltra ha emfatitzat que el Consell del Botànic, en resposta al Pacte del Botànic, “ha posat en el centre de les seues polítiques a les persones”.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 18 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018