25n
Orgull
Orgull

Oltra diu que el Botànic "està molt bé" i tornarà al setembre "amb forces renovades"

Oltra diu que el Botànic "està molt bé" i tornarà al setembre "amb forces renovades"
27/08/2018 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha afirmat aquest dilluns que l’Acord del Botànic “està molt bé” i tornarà al setembre “amb forces renovades després de les vacances” per a afrontar l’últim “esprint” abans de les eleccions.

“Estem absolutament en la mateixa línia i en aqueixa harmonia i solidaritat que sempre ens ha caracteritzat”, ha dit Oltra en declaracions als mitjans en ser preguntada per si les diferències sorgides en el si del Botànic en l’última setmana han conduït a una crisi.

Després de no haver coincidit amb el president, Ximo Puig, aquest diumenge a Morella durant el Sexenni, Oltra ha explicat que “estava de vacances” i “tothom té dret a vacances, i el president no és una excepció”. “Ja tindrem ocasió, segur, de trobar-nos el president i jo”, ha agregat.

La vicepresidenta ha incidit que després del període estival el Consell ha de treballar en els projectes que queden per materialitzar i ha explicat que moltes de les iniciatives impulsades es veuran materialitzades en forma de llei en aquest últim tram de la legislatura.

A més, ha dit, han de treballar a “preparar ja la legislatura que ve”, en la qual es podran desenvolupar el que ella denomina “polítiques cent per cent Botànic”. “El que vam fer en entrar va ser desenrunar, llevar pedres en un paisatge absolutament devastat per la mala gestió i la corrupció, vam haver d’arreglar els empastres”, ha recordat Oltra.

Però en la pròxima legislatura, ha continuat, podran treballar “una mica més sobre net, sense tants empastres heretats, encara que algun continuarà segur”, i l’objectiu serà treballar en projectes a llarg termini sobre el model productiu o la vertebració del territori.

“Aqueixa força que hem renovat aquest estiu descansant una mica ens ha de portar a acabar la legislatura amb un canvi fonamental en aquesta comunitat”, ha indicat la vicepresidenta, que ha canviat en tres anys com de la nit al dia, i el que queda també en la següent legislatura”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × quatre =