Oltra: “Apostem per una economia que nosaltres diem econovida; una economia al servei de les persones”

Compromís, que ha mantingut una reunió de treball amb UGT, defensa un finançament just, derogar la reforma laboral i posar en marxa un projecte pilot per a introduir la jornada de 32 hores.

Oltra: “Apostem per una economia que nosaltres diem econovida; una economia al servei de les persones”
18/04/2019 -

La candidata a la Presidència de la Generalitat, Mónica Oltra, ha desgranat hui els punts bàsics de Compromís en matèria d’ocupació, que es fonamenten en derogar la reforma laboral del PP que desmantella la negociació col·lectiva, començar el pas progressiu cap a la jornada de 32 hores i reformar el model de finançament que permetria crear 25.000 llocs de treball a la Comunitat Valenciana.

“Coincidim en anar a una economia que nosaltres diem d’econovida; una economia que estiga al servei de les persones en comptes de les persones al servei dels guanys de quatre”, ha assenyalat Oltra abans de mantenir una reunió de treball amb el Secretari General d’UGT-PV, Ismael Sáez, on també ha participat la número dos de Compromís al Congrés, Isaura Navarro.

Reforçar la negociació col·lectiva i avançar en l’oportunitat que suposa la transformació ecològica de l’economia són altres de les propostes plantejades per Oltra, que ha aprofitat per “destacar el diàleg social que hem posat en marxa, estos quatre anys, entre la patronal i els sindicats, amb l’administració com a mediadora i que ha generat el clima per a assolir aquest diàleg a tres bandes”.

Des de la perspectiva autonòmica, la candidata ha defensat la “importància de la contractació pública com a model per consagrar unes condicions laborals estables” i ha anunciat que posaran en marxa un projecte pilot al voltant de la jornada de 32 hores amb les empreses que vulguen sumar-se.

Per la seua banda Sáez ha agraït també la col·laboració continuada de Compromís amb UGT i en la lluita conjunta per “un model que garantisca el benestar i l’accés als serveis públics”.

Oltra ha destacat per a finalitzar que Compromís coincideix amb este sindicat en el model de “deplegament en la societat de persones que cuiden a les persones, de la cultura i de la investigació i la innovació com a valor afegit” en contraposició al que genera riquesa a costa dels salaris baixos i les condicions laborals indignes.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

sagunt a escena 2019
turismo salou