25n
25N
25N

Oltra anima a la ciutadania a unir-se contra els agressors 'per a trencar els murs que separen la violència de gènere de la societat'

Oltra anima a la ciutadania a unir-se contra els agressors 'per a trencar els murs que separen la violència de gènere de la societat'
26/11/2016 -

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha fet una crida a tota la ciutadania perquè s’una en contra dels agressors i els diga que “no tenen lloc en aquesta societat”. “Cal trencar els murs que separen la violència de gènere de la societat”, ha indicat.

“Si sabem que a casa d’algun familiar o d’algun veí s’està produint un cas de violència de gènere, hem de trencar els murs denunciant i protegint a la víctima. Cal estar al seu costat”, ha indicat la també consellera d’igualtat i Polítiques Inclusives.

La vicepresidenta ha insistit que “la violència que pateixen les dones és una mostra de la discriminació que encara existeix entre homes i dones i la manifestació de la desigualtat més grollera i intolerable, siga psicològica, física o econòmica, i que té la seua expressió màxima en l’assassinat de la víctima”.

La portaveu del Consell ha fet aquestes declaracions en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, en la qual ha exposat, amb motiu de la celebració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, les línies d’actuació que s’han desenvolupat en les diferents conselleries amb la finalitat d’eradicar la violència masclista i ajudar a les víctimes.

Segons la vicepresidenta, “és fonamental que tota la ciutadania posem èmfasi a combatre aquest problema social. Hem de construir entre tots i totes la societat que volem; una societat lliure, on voler i ser volguda no pose en perill a ningú”.

Oltra ha recalcat que “les dones assassinades són l’evidència més cruel que encara ens queda molt per fer per a aconseguir que mai més una dona siga assassinada a les mans d’un home”.

“Cal rebutjar qualsevol actitud de violència, però també aquells micro-masclistes de baixa intensitat que fan que la societat puga ser tolerant amb determinades actituds”, ha insistit la vicepresidenta.

De fet, amb motiu del Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona, la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha engegat la campanya #UnHomeDeVeritat, amb la intenció de centrar el missatge i la pressió sobre els agressors.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − set =