caixa popular

Oltra, al PP: "Posen la seua comptabilitat en B baix la catifa"

El Partit Popular acusa a Compromís de finançament irregular

Oltra, al PP: "Posen la seua comptabilitat en B baix la catifa"
15/03/2018 -

La vicepresidenta de la Generalitat i portaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha acusat hui al Partit Popular de posar “la seua comptabilitat en B baix la catifa”, però ha assegurat que “baix la catifa està l’Audiència Nacional i els tribunals”. Ho ha fet en la comissió d’investigació sobre els comptes dels partits del Senat, on ha defensat l’honradesa de la coalició valenciana front els casos de corrupció que esguiten al PP.

“No li ho consent”, ha espetat la vicepresidenta del Consell al senador del PP Luis Aznar

El PP ha acusat a Compromís de finançar-se de forma il·legal, utilitzant les observacions del Tribunal de Comptes que van portar a desaprovar els comptes del partit d’Oltra en 2015. “No li ho consent”, ha etzibat la vicepresidenta del Consell al senador del PP Luis Aznar. Un encreuament de paraules que s’ha convertit en un enfrontament entre tots dos sobre irregularitats en el finançament d’ambdues formacions.

Oltra ha apuntat que si el Tribunal de Comptes va desaprovar els seus comptes va ser perquè Compromís “obri totes les seues portes” i això implica que “a més àmbit a fiscalitzar, més possibilitat d’observacions”. En aqueix sentit ha atacat als populars pels seus casos de corrupció, al que Aznar ha assenyalat que dóna per “amortitzats” tots ells. “Estem curats d’espante, no vinga amb la retahíla”, ha subratllat Aznar.

El PP apunta a 3 milions del grup parlamentari i a 800.000 euros de la campanya de 2015

El Partit Popular assenyala tres milions d’euros del grup parlamentari de les Corts Valencianes de Compromís “distrets al control del Tribunal de Comptes”, davant el que Oltra ha respost que tots els comptes estan justificats davant la Mesa de la cambra. I per  altre costat, Aznar ha apuntat a 800.000 euros amb els quals, segons ell, la coalició s’hauria finançat il·legalment en la campanya electoral de 2015. La portaveu ha justificat que els proveïdors ja van cobrar en febrer de 2016, encara que en la seua pàgina web aquests deutes segueixen sense estar saldats.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set − cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC