25n
25N
25N

Oltra agraeix a Sichuan l'enviament de material a la Comunitat Valenciana, "dos pobles que es cuiden"

Oltra agraeix a Sichuan l'enviament de material a la Comunitat Valenciana, "dos pobles que es cuiden"
06/05/2020 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha agraït a les autoritats de la província xinesa de Sichuan l’enviament gratuït de material de protecció sanitària a la Comunitat Valenciana per a fer front a la pandèmia de Covid-19: “Dos pobles que es cuiden”.

La Generalitat ha rebut diversos lots que inclouen mascaretes i vestits de protecció coneguts com a ‘bus’, que cobreixen des del cap amb caputxa fins als turmells i se segellen amb una cremallera frontal.

En total, prop de 20.500 mascaretes i 500 vestits de bus han començat a repartir-se aquest dimecres entre els serveis i recursos dels serveis socials, començant pel sector residencial d’infància i adolescència. Les caixes de material venien acompanyades pel missatge: “Malgrat la distància, Sichuan està amb València”.

“Els llaços d’agermanament entre la Comunitat Valenciana i la província de Sichuan són ara més fortes i més sentits en un moment en què un virus ens ha posat la vida al límit”, ha afirmat Oltra en un comunicat, destacant que aquesta donació demostra que Sichuan “segueix de prop els esdeveniments dels valencians”.

Sota aquest prisma, ha celebrat que el viatge institucional que a l’octubre va realitzar juntament amb el conseller d’Economia, Rafa Climent, a aquesta zona de la Xina amb motiu de l’agermanament vaja a tindre repercussions no sols en l’àmbit econòmic i cultural, sinó també en “l’afecte entre dos pobles que es cuiden”.

També ha agraït a l’empresa TIBA d’operacions logístiques per córrer amb les despeses en el trànsit duaner del material. Se suma al que la Conselleria disposa gràcies a la contractació i fabricació per part d’empreses valencianes com Cotoblau, Marie Claire, Ramón Espí, Funcotex, Creacions Euromoda, Grup Seripafer Alcoi, l’Institut de Biomecànica de la UPV, Torreval Llevant, Kanban i NV Evolutia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

museo prehistoria