25n
25N
25N

Oltra agraeix a la regió de Sichuan l'enviament gratuït de material de protecció sanitària

Oltra agraeix a la regió de Sichuan l'enviament gratuït de material de protecció sanitària
06/05/2020 -

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha agraït a les autoritats governamentals de la província xinesa de Sichuan l’enviament gratuït de material de protecció sanitària a la Comunitat Valenciana per a poder fer front a la pandèmia de COVID-19.

La Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha rebut diversos lots que inclouen mascaretes i vestits de protecció coneguts com a ‘bus’, que cobreixen des del cap amb una caputxa, fins als turmells i se segellen amb una cremallera frontal.

En total, són prop de 20.500 mascaretes i 500 vestits de bus que hui mateix ja han començat a repartir-se entre els serveis i recursos dels serveis socials, començant pel sector residencial d’infància i adolescència. Les caixes de material venien acompanyades pel següent missatge: “Malgrat la distància, Sichuan està amb València”.

“Els llaços d’agermanament entre la Comunitat Valenciana i la província de Sichuan són ara més fortes i més sentits en un moment en què un virus ens ha posat la vida al límit”, ha afirmat Oltra, qui ha afegit que aquesta donació demostra que Sichuan “segueix de prop els esdeveniments dels valencians i valencianes”.

En aquest sentit, la vicepresidenta ha celebrat que el viatge institucional que el mes d’octubre passat va realitzar, juntament amb el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, a aquesta zona de la Xina amb motiu de l’agermanament entre totes dues regions, vaja a tindre repercussions no sols en l’àmbit econòmic i cultural, sinó també quant a l'”afecte entre dos pobles que es cuiden”.

D’altra banda, la vicepresidenta ha volgut mostrar també el seu agraïment a l’empresa TIBA d’operacions logístiques per córrer amb les despeses en el trànsit duaner del material.

Els equips de protecció se sumen així a la resta de material que la Conselleria d’Igualtat disposa gràcies a la contractació i fabricació per part d’empreses de la Comunitat Valenciana com Cotoblau, Marie Claire, Ramón Espí, Funcotex, Creaciones Euromoda, Grupo Seripafer Alcoi, l’Institut de Biomecànica de la UPV, Torreval Levante, Kanban i NV Evolutia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 4 =