caixa popular

Oliver visita els centres escolars municipals en el dia de portes obertes

Oliver visita els centres escolars municipals en el dia de portes obertes
29/11/2017 -

La regidora d’Educació, María Oliver, ha visitat els centres escolars municipals en el dia de portes obertes programat dins de la setmana de la Ciutat Educadora. En primer lloc ha estat en l’EIM de Pinedo on ha inaugurat la jornada. Més tard ha visitat el CPM Fernando dels Rius i el CPM. Professor Santiago Grisolía, on ha menjat junt amb el professorat en les instal·lacions del centre. La clausura de la jornada s’ha celebrat en el CPM. Benimaclet.

“Aquesta és una bona oportunitat per a conéixer la realitat dels nostres centres escolars de primera mà, parlar amb el professorat i els alumnes per a saber quin és la seua situació. Més si tenim en compte que pròximament començarem a millorar les infraestructures amb el pla Edificant”, ha afirmat María Oliver.

Demà, 30 de novembre, es celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educador, la commemoració del qual busca conscienciar a tota la societat sobre la importància i la influència educativa que tots tenim, des de la convicció que per a educar a un xiquet o una xiqueta fa falta tota la comunitat, tota la societat. El lema d’enguany és “Dret en la Ciutat Educadora”, i contempla la necessitat d’estendre i democratitzar l’educació en tot l’espai urbà, des de l’alimentació a la mobilitat.

Amb motiu del Dia de la ciutat Educadora demà tindrà lloc el Ple de les xiquetes i els xiquets, una oportunitat perquè l’alumnat de diferents col·legis s’expresse i reflexione sobre la ciutat on vivim. Els alumnes dels centres C. Marjo, C. Sagrada Família, IES Conselleria, CIPFP Vicente Blasco Ibáñez, CFP Escola Professional Xavier presentaran les seues “Cartes de desig” per a la nostra ciutat. A més faran preguntes i propostes als regidors i regidors al voltant de les competències en l’Ajuntament. En declaracions de María Oliver: “Aprendre a ser ciutadans i ciutadanes actives és fonamental per a poder tenir una democràcia de qualitat. La cultura democràtica és clau en la formació dels nostres xiquets i xiquetes”.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × dos =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris