25n
25N
25N

Oliver vol que "qualsevol persona puga accedir a serveis públics caminant en 15 minuts"

Oliver vol que "qualsevol persona puga accedir a serveis públics caminant en 15 minuts"
11/05/2019 -

La candidata d’Unides Podem-EUPV a l’Alcaldia de València, María Oliver, acompanyada d’altres membres de la candidatura i altres membres del partit han visitat el mercat de Benicalap i allí ha assenyalat que “Unides Podem vol construir una València pròxima on qualsevol persona puga accedir als serveis públics caminant en 15 minuts“.

Durant la visita, María Oliver ha expressat que “València és una gran ciutat on val la pena viure, però la distribució per barris dels serveis públics està descompensada”, ha recollit Unides Podem en un comunicat.

“Hi ha barris que disposen de molts serveis i uns altres que a penes tenen, Benicalap és un clar exemple d’això. Per exemple, les veïnes i veïns de Benicalap han d’anar fins a Campanar per a ser atesos per serveis socials. Això fa que l’equip de treballadores social de la zona no puga estar en contacte amb la realitat del barri, cal millorar els serveis públics acostant-los a la gent”, ha manifestat la candidata.

Una de les coses que més han assenyalat a María Oliver les veïnes i durant la seua visita ha sigut “l’absència de places educatives públiques en el barri i el mal estat de l’únic col·legi públic de la zona, CEIP Salvador Tuset”.

Davant aquesta situació, María Oliver ha destacat que el programa d’Unides Podem contempla la rehabilitació del CEIP Salvador Tuset i ha agregat: “treballarem perquè la Conselleria construïsca, d’una vegada per sempre, els col·legis públics planificats per al barri de Benicalap”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

museo prehistoria
museo prehistoria