caixa popular

Oliva Nova, destinació familiar

Oliva Nova, destinació familiar
06/08/2017 -

Oliva Nova Beach & Golf Ressort aposta pel turisme Family Friendly amb el desenvolupament de serveis i recursos específics orientats a satisfer les necessitats d’aquest ampli segment de públic que es complementen amb altres productes turístics com el gastronòmic, naturalesa, esportiu o cultural. Amb platja, esport i animació infantil com puntales de l’oferta, el ressort després de la recent renovació de les instal·lacions d’hotel Oliva Nova, es converteix una temporada més en una destinació que aposta pel turisme familiar com a producte estrella durant la temporada d’estiu.
En el ressort s’allotgen anualment uns 30.000 xiquets, tant en l’hotel de quatre estels com en els residencials i viles en lloguer. Es tracta d’una destinació familiar consolidada des dels anys 90. A més, Oliva Nova és un espai on poden conviure diferents tipologies de clients, començant per un públic adult, que cerca la desconnexió, o el viatger actiu que aposta per la destinació deporte, incloent-hi a les famílies amb xiquets que habitualment trien el ressort com a lloc per a les seues vacances.

Serveis que marquen la diferència

playa-oliva-novaDes d’animació infantil en els diferents clubs infantils de 0 a 18 anys, servei de cangur o menús adaptats, passant pels amplis espais: habitacions àmplies i comunicades, piscina, grans zones enjardinades, platja amb bandera blava allunyada de massificacions, de poca profunditat i amb ampli espai per al bany, fins a l’oferta esportiva en golf, futbol, tenis, ciclisme, hípica i esports nàutics.
En aquest sentit, l’oferta familiar s’entén a la perfecció amb els nous serveis Premium que l’Hotel Oliva Nova ha incorporat en la temporada 2017 després de la reforma de les seues instal·lacions, entre els quals destaquen accés il·limitat al spa, al Rooftop Pàrquing, Room Service, carta de coixins o d’aromes.

Clubs infantils Oliva Nova, entreteniment centrat en l’esport

L’animació infantil d’Oliva Nova oferir un plus als tradicionals clubs infantils de ressorts vacacionals. Una oferta basada en un projecte centrat en l’esport, que se serveix de les instal·lacions esportives professionals d’Oliva Nova (camp de golf, camp de futbol de gespa natural o pistes de tenis i pàdel). A més el programa d’animació inclou activitats purament d’oci, combinades amb altres de caràcter educatiu, enfocades sempre des del joc i entreteniment. Oli la simpàtica mascota d’Oliva Nova és l’encarregada d’amenitzar els jocs dels més xicotets i posar amb ells en divertits selfies. A més als tradicions, Baby Club (1 a 3 anys), Mini Club (4 a 12anys) i la Cabanya d’Oli (7a 15 anys), s’uneix en 2017 com a novetat el teens club per a xiques i xics de 16 a 18 anys. Així mateix, el recentment estrenat residencial Les Dunes compta amb el seu propi programa d’animació. Unes vacances plenes d’emoció al costat d’altres xiquets de la seua edat.oli

Amb aquest programa d’animació Oliva Nova Beach & Golf Ressort reivindica l’oci familiar sense complexos, on també hi ha espai per a la desconnexió dels adults. Mentre els adults practiquen golf o pàdel, passegen per la platja de fina arena blanca o contemplen el capvespre envoltats de dunes naturals, els més xicotets de la casa gaudiran de gimcanes, tallers, concursos, miniolimpíades, etc.

Sobre Oliva Nova

Oliva Nova Beach & Golf Ressort és la destinació perfecta per a qualsevol època de l’any. Situat al sud de la província de València, entre les localitats de Gandia i Dénia, Oliva Nova és un dels complexos turístics més importants de la Comunitat Valenciana des dels anys 80. En ple epicentre del Mediterrani, es troba en un entorn natural privilegiat que combina mar, sol i muntanya amb un món de possibilitats per a l’oci dins del mateix Ressort.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats