caixa popular

L'ona de fred arriba a València aquest cap de setmana

Les temperatures baixaran fins als 16 graus en tan sols 48 hores

istockphoto.com/AndresGarciaM

L'ona de fred arriba a València aquest cap de setmana
24/10/2018 -

Després dels estralls que ha deixat, en alguns punts de la Comunitat Valenciana, una de les pitjors gotes fredes que ha passat pel nostre territori, en els pròxims dies, els termòmetres es desplomaran a València a causa d’una ona de fred procedent de l’Àrtic. Així, coincidint amb el canvi d’horari d’hivern, en la matinada del dissabte al diumenge 28 d’octubre, una massa d’aire polar irromprà en la província de València, provocant un descens brusc de les temperatures.

D’acord amb la predicció de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), aquesta massa d’aire descendirà fins a la península Ibèrica a la fi d’aquesta setmana, per la qual cosa els seus efectes començaran a ser visibles a la Comunitat a partir del dissabte, encara que, en la província de València, caldrà esperar fins al diumenge per a començar a notar aquest canvi dràstic en les temperatures.

El diumenge, els termòmetres passaran dels 27 als 16 graus a la ciutat de València

Concretament, a València, els termòmetres passaran dels 27 graus de màxima i 13 graus de mínima, a màximes de 16 graus i 8 de mínima en tan sols 48 hores. Un canvi en les temperatures que s’apreciarà en tots els racons de la província de València, que comptarà amb valors que, en molt poques localitats, superaran els 15 graus, com el cas d’Utiel on les màximes tot just arribaran als 10 graus, mentre que les mínimes fregaran els zero graus.

Malgrat aquesta ona de fred, que mostrarà la seua cara aquest diumenge, Aemet no preveu precipitacions al llarg de la setmana en la capital del Túria, excepte durant el dissabte, quan les prediccions situen un 60% de possibilitats que es produïsquen pluges febles.

No obstant això, la qual cosa sí que portarà aquesta ona de fred serà la neu. D’aquesta manera, i d’acord amb l’Agència Estatal de Meteorologia, aquest cap de setmana, la Comunitat Valenciana registrarà les primeres nevades de l’hivern en les muntanyes. Així, s’esperen nevades el dissabte i diumenge en la província de Castelló on, en alguns punts, les mínimes arribaran a marcar registre per sota dels zero graus.

https://twitter.com/AEMET_Esp/status/1054706259096756225

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − dos =