25n
25N
25N

Devoció, alegria, sentiment en lliurar les flors a la Mare de Déu

Más de cien mil falleras desfilarán durante el 75 aniversario de la Ofrenda a la Virgen de los Desamparats

Devoció, alegria, sentiment en lliurar les flors a la Mare de Déu

Un emocionant aniversari es viu en la Plaça de la Verge. 75 anys des que els primers fallers, els de la Falla Sant Vicent -Periodista Azzati, van dipositar els seus primers rams de flors als peus de la Verge dels Desemparats. 75 anys en la qual milions de fallers han recorregut els carrers de València amb devoció per a lliurar-li la seua admiració a la Geperudeta. Milions de flors ha rebut la patrona i cada any amb un desig, amb una petició.

Des del divendres al migdia el centre de la ciutat no solament està pres pels monuments, les carpes i la festa, hi ha milers de fallers i falleres amb els seus millors gal·les, milers de músics que donen colorit al Carrer de la Pau i Sant Vicent, les dues entrades dels diferents sectors fallers.

Les cares en arribar a la Plaça de la Verge i veure a la Patrona són les mateixes, emoció, llàgrimes contingudes o no, admiració, somriures… la devoció es respira en l’aire de la plaça. Eixe sentiment d’orgull, sentiment que tots els que hagen entrat a la Verge vestits amb el vestit tradicional entenen.

Entre els dos dies d’Ofrena seran més de cent mil fallers els que desfilen per l’Ofrena. La Geperudeta comença a lluir en la seua màxima esplendor, el mantell de la Mare de Déu ja té forma… València Extra us ofereix algunes de les imatges d’esta Ofrena 2017.

 

img_6357 img_6352 img_6346 img_6343 img_6340 img_6339 img_6337 img_6336 img_6335img_6333 img_6331

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 3 =