25n
25N
25N

L'Oficina d'Habitatge de Gandia tramita 358 sol·licituds per al Pla d'Ajudes al Lloguer de la Generalitat Valenciana

L'Oficina d'Habitatge de Gandia tramita 358 sol·licituds per al Pla d'Ajudes al Lloguer de la Generalitat Valenciana
25/06/2020 -

L’Oficina Municipal de l’Habitatge de l’Ajuntament de Gandia ha finalitzat el termini de sol·licitud del Pla d’Ajudes al Lloguer 2020 de la Generalitat Valenciana amb un total de 358 sol·licituds, de les quals 300 corresponen a lloguer genèric i altres 58 a l’apartat de lloguer per joves.

A més, des de l’Oficina de l’Habitatge recorden que la presentació de sol·licituds per al Pla Especial d’Ajuda al Lloguer per la Covid-19 finalitza el pròxim 30 de juny, a les 12 hores, i el Pla d’Ajudes a la Rehabilitació d’Edificis i habitatges, Eficiència Energètica, l’Informe d’Avaluació de l’Edifici i el Pla Renhata per a banys i cuines que acaba el 17 juliol.

La regidora d’Habitatge, Amparo Victoria, destaca que “totes aquestes dades demostren la importància de comptar amb una Oficina Municipal d’Habitatge i una regidoria específica. Totes dues van ser posades en marxa la passada legislatura i estan donant bons resultats. En aquest sentit disposem d’un servei gratuït dins de l’Ajuntament, que permet informar, assessorar i ajudar a l’hora de realitzar tots els tràmits. Prova d’això és que abans de comptar amb una Oficina d’Habitatge a Gandia amb prou feines es presentaven sol·licituds i en els últims anys han pujat de manera considerable”.

Amparo Victòria va animar els veïns i veïnes al fet que utilitzen aquest servei i acudisquen a l’Ajuntament per “informar-se i sol·licitar els ajuts al lloguer per la Covid-19 o els ajuts si estan fent qualsevol rehabilitació en edificis o habitatges, especialment en banys i cuines perquè encara està obert el termini i es poden beneficiar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 3 =