25n
25N
25N

La nova Oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte de Quart de Poblet inicia la seva activitat

Aquest servei públic i gratuït dona assistència integral i especialitzada a persones que hagen sofert un delicte i als seus familiars

La nova Oficina d'Assistència a les Víctimes del Delicte de Quart de Poblet inicia la seva activitat
28/05/2020 -

Des del dilluns 25 de maig, Quart de Poblet compta amb una Oficina d’Atenció a les Víctimes del Delicte (OAVD), un servei públic i gratuït que té per objectiu prestar una assistència integral, coordinada i especialitzada a les víctimes de delictes, donant resposta a les necessitats específiques en l’àmbit jurídic, psicològic i social.

Aquest organisme forma part de la Xarxa d’Oficines d’Assistència a les Víctimes de la Generalitat Valenciana i actua com a punt de coordinació de les Ordres de Protecció de les víctimes de violència de domèstica i de gènere.
L’alcaldessa de Quart de Poblet, Carmen Martínez, ha valorat molt positivament l’obertura d’aquesta seu en el municipi. “Gràcies a la conselleria de Justícia, que lidera i ha posat en marxa aquest nou protocol d’atenció, podrem assegurar que aquelles veïnes i veïns que han estat víctimes d’un delicte reben la protecció, la informació, el suport i l’assistència necessaris, sempre des d’un tracte professional i individualitzat”, ha destacat.

A més d’atendre als qui hagen sofert un mal o perjudici per la comissió d’una infracció o delicte, l’OAVD també assisteix a fills i filles menors i a persones tutelades o en guarda de dones víctimes de violència de gènere o de persones víctimes de violència domèstica, així com a les víctimes indirectes.

Quart de Poblet és un dels 17 municipis valencians que compta amb una d’aquestes oficines, posant de manifest l’àmplia cartera de serveis que aquesta població posa a la disposició dels seus veïns i veïnes. Amb aquest nou model de gestió i, gràcies a la coordinació interadministrativa, les persones afectades podran rebre una atenció integral que va més enllà de la qüestió judicial de la mà de treballadors socials, psicòlegs i especialistes jurídics.

Per a contactar amb aquest nou servei, que està situat en l’avinguda Villalba de Lugo, núm. 15, 2a planta amb horari d’atenció al públic de 9 a 14 hores de dilluns a divendres es pot telefonar al 961 207 623 o enviar un email a matis_quart@gva.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − tres =