25n
25N
25N

L'Oficina Municipal d'Estadística publica les últimes dades sobre la incidència de la Covid-19 a València

L'Oficina Municipal d'Estadística publica les últimes dades sobre la incidència de la Covid-19 a València
01/11/2020 -

L’Oficina Municipal d’Estadística ha publicat en la seua pàgina web les últimes dades obtingudes sobre la incidència de la covid-19 a la ciutat. A més, des del mateix lloc web s’ofereix també a la ciutadania una altra sèrie de dades d’interés, tant sobre habitatges i turisme, com a informació de caràcter econòmic i sobre ocupació. Tota la informació està disponible en el lloc web http://www.valencia.es/ayuntamiento/estadistica.nsf

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat, d’una banda, “el grau de transparència de l’Ajuntament que adquireix com administració, també en aquells aspectes que es presenten crucials en aquests temps de crisi sanitària, així com amb les seues derivades, socials i econòmiques”. En aquest sentit, Joan Ribó ha refermat la preocupació municipal “per atendre aquelles persones en una situació més vulnerable des del punt de vista social o de l’habitatge”, així com “l’objectiu que ens marquem per a dinamitzar l’economia de la ciutat, en sectors tan importants com són el comerç, el turisme i l’emprenedoria”.

En l’apartat creat en la web per a recopilar tota la informació referida a la pandèmia per covid-19, s’han actualitzat les dades sobre tres aspectes: «Incidències»», «Panell d’Indicadors» i «Informació sociodemogràfica».

A més, l’habitual apartat d’Últimes Dades de la web, recull en aquesta ocasió nova informació desglossada en tres capítols: en el primer d’ells s’ofereixen ressenyes i notícies sobre l’«Enquesta de Població Activa (EPA) corresponent al tercer trimestre de l’any en curs, 2020». En segon lloc, es reflecteixen les dades sobre la «Demanda Turística. Apartaments turístics», a data de setembre de 2020. Finalment, les taules estadístiques es refereixen als «Habitatges visats» a data d’agost de 2020.

Finalment, s’inclou un apartat denominat Estadístiques per Territori, que permet a les persones interessades accedir a diferents documents, desglossats per «Districtes i Barris 2020».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =