caixa popular

La renovada Oficina d'Informació Turística obri les seues portes

La renovada Oficina d'Informació Turística obri les seues portes
04/07/2018 -

La regidora de Turisme, Sandra Gómez, ha visitat aquest matí l’Oficina d’Informació Turística de la Casa Consistorial després de les obres de rehabilitació i millora. Gómez, que ha estat acompanyada pel regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, i el director de Turisme València, Antonio Bernabé, ha destacat que les noves instal·lacions són més àmplies, accessibles i digitalitzades per «donar un servici i una informació de qualitat a les persones que visiten la ciutat».

El centre d’informació ha guanyat en amplitud i compta amb wifi gratuït. Es divideix en quatre espais: una sala principal, per a l’atenció personalitzada a visitants, una sala polivalent, una zona dedicada a magatzem i un lloc per a reunions. L’oficina «és accessible per a totes les persones amb diversitat funcional», amb aparadors i accessos adaptats, sistemes d’anivellament de pantalles i sistemes d’atenció per a persones amb discapacitat auditiva.

«Hem augmentat la digitalització que oferim als nostres turistes. Hem deixat a un costat la informació més subjecta a cartelleria tradicional i hem incorporat diverses pantalles digitals que permeten oferir una informació més àgil, més dinàmica i més flexible», ha explicat l’edil. La sala principal disposa d’un vídeo wall, un aparador digital que mostra, de forma atractiva i visual, l’oferta turística, agenda d’esdeveniments i altres activitats culturals de València. També s’ha instal·lat un sistema electrònic de gestió de cues que recopila informació estadística (nombre d’atencions, tipologia de les consultes, temps d’atenció…) i un punt d’informació tàctil que ofereix a l’usuari l’opció de rebre per correu electrònic la informació del seu interés.

La sala principal té quatre llocs d’atenció al públic, una estació de càrrega de mòbils per als visitants i una tauleta tàctil perquè valoren el nivell de satisfacció amb el servici. La sala polivalent està pensada perquè els turistes descansen o planifiquen la seua visita o bé com a espai de reunions de diferents agents turístics. La regidora ha indicat que, atés que l’edifici consistorial és un bé de rellevància local, amb la reforma «hem volgut combinar el que és modern amb els elements tradicionals valencians, com ara el taulell, els sostres i les portes de fusta i les vidrieres».

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC