Gandia aprova la major oferta d'ocupació pública dels últims anys

Gandia aprova la major oferta d'ocupació pública dels últims anys
04/10/2018 -

El coportaveu del govern, Jose Manuel Prieto i la vicealcaldessa de Gandia, Lorena Milvaques, han comparegut aquest matí en roda de premsa per informar dels principals acords a què es va arribar ahir durant el transcurs de la Junta de Govern.

En primer lloc, Jose Manuel Prieto ha informat que ahir es va aprovar la major oferta d’ocupació pública dels últims anys a l’Ajuntament de Gandia. “És una bona notícia que ens permet incorporar nous efectius tot i el pla d’ajust i les taxes de reposició que es marcaven des dels pressupostos generals de l’Estat”.

Aquesta mesura permetrà consolidar els interinatges i reposar aquelles places que havien quedat vacants a causa de la jubilació dels funcionaris. Es tracta la de la quarta mesura d’aquest tipus que es porta a terme en la legislatura i que ascendeix a 29 efectius. Una iniciativa que ha comptat amb el suport unànime de les forces sindicals de l’Ajuntament de Gandia de la mateixa manera que va succeir amb les anteriors.
“Amb aquesta oferta i la del pròxim any, que pretenem aprovar abans de finalitzar la legislatura, acabarem amb l’ocupació temporal en l’Ajuntament de Gandia que en alguns casos arribava a 18 anys” va declarar Prieto qui ha informat que 13 de les 29 places seran de promoció interna (5 auxiliars administratius, 2 educadors socials, 1 auxiliar de tractament documental, 1 TAEM d’informàtica, 2 oficials de policia, 1 inspector, 1 Intendent) mentre que les altres 16 seran de torn lliure (2 tècnics de gestió, 4 auxiliars administratius, 10 policies locals), és a dir, a elles pot optar qualsevol ciutadà que vullga fer oposicions.
Pireto ha recordat que ja s’estan traient a provisió les ofertes d’ocupació pública de l’any passat. “D’aquesta manera aconseguirem incorporar de manera immediata 17 places per a la Policia Local i anar cobrint les vacants que van quedant a la resta de departaments”.

Per la seua banda, Lorena Milvaques ha informat que s’ha aprovat la concessió d’ajuts per a les beques de menjador (47.000 €) que complementen les ofertes per la Conselleria d’Educació i que s’apliquen en tres casos diferents:
– Alumnat amb especials dificultats econòmiques que no haja sol·licitat la beca de la Conselleria per diversos motius
– Alumnat amb especials dificultats econòmiques a proposta dels centres escolars
– Alumnat que es desplace des del Grau o Marxuquera a centres escolars a la ciutat de Gandia

D’altra banda, la vicealcaldessa ha explicat que el consistori ha sol·licitat la seua adhesió a les ajudes destinades a escoles de persones adultes que en cas de concedir seria destinada a l’EPA Jaume I.

Finalment, Milvaques ha informat que s’ha aprovat a proposta del regidor d’Administració i Contractació, l’expedient de contractació per a la redacció del projecte i l’execució de les obres de l’IEM Ausiàs March, dins el programa Edificant.

“Després de la delegació de competències podem dir que ja hem fet els deures en dos mesos i que amb aquesta aprovació s’inicien les corresponents meses de contractació per a la redacció del projecte” va explicar Milvaques, que ha recordat que aquests procediments ja s’han realitzat en els casos dels centres de Les Foies i el Tirant lo Blanc.

“Aquest Ajuntament està complint, la Conselleria ha complert amb el projecte Edificant. Tots els documents ja estan preparats per tal d’avançar el més ràpid possible perquè les millores en els centres educatius siguen una realitat” va finalitzar Milvaques.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

jornadas gastronomicas el puig
semana santa de torrent 2019