Sanitat presenta l'oferta educativa 2018-2019 del Pla Municipal de Drogodependències

Sanitat presenta l'oferta educativa 2018-2019 del Pla Municipal de Drogodependències
30/09/2018 -

La Regidoria de Sanitat ha presentat l’oferta educativa 2018-2019 del PMD-Comunitat Educativa, una eina de formació i informació que coordina el Pla Municipal de Drogodependències, i que es posa a la disposició de les famílies i el col·lectiu d’educació.

La regidora de Sanitat, Salut i Esports, Maite Girau, ha assistit a aquesta 11a Reunió Informativa PMD-Comunitat Educativa, celebrada en el Centre Esportiu-Cultural La Petxina. Més de 60 persones, entre docents, equips directius, equips d’orientació i representants d’AMPA (Associacions de Mares i Pares) de 43 centres educatius de la ciutat de València han assistit a aquesta trobada d’intercanvi d’experiències, materials i eines de treball.

Tal com ha recordat la delegada de Sanitat, Maite Girau, totes aquestes activitats i programes s’ofereixen a la totalitat dels centres educatius del municipi de València, i són de caràcter gratuït. Entre les propostes de formació i de treball de què disposen tant el PMD com la Regidoria destaquen l’Escola de Mares i Pares, el programa Tutories en Xarxa, Jornades sobre Drogodependències, formació de postgrau, taller de begudes saludables… entre d’altres. En paraules dels seus coordinadors, l’objectiu comú que connecta a pares, administració i centres escolars és «el desenvolupament saludable dels xiquets, xiquetes i adolescents».

Durant la sessió, una representació del CEIP Lluís Vives ha presentat el seu Projecte Educatiu basat en el desenvolupament de les Intel·ligències múltiples.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − catorze =

sagunt a escena 2019
turismo salou