25n
25N
25N

La Junta de Govern Local ha aprovat una oferta d'ocupació pública de 351 places

La Junta de Govern Local ha aprovat una oferta d'ocupació pública de 351 places
14/12/2018 -

La Junta de Govern Local ha aprovat hui l’oferta d’ocupació pública de 351 places per a 2018, entre les quals es troben 50 noves places d’agent de Policia Local i 28 per al Cos de Bombers. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha assegurat que l’Ajuntament «torna a apostar per la consolidació del que era treball temporal i a impulsar les oposicions de l’àrea de protecció ciutadana».

Les 50 places de Policia Local corresponen a l’Oferta Pública d’Ocupació (OPE) del 2018. Cal sumar a aquestes 50 places les 40 de l’OPE del 2017 i les 30 de l’OPE de 2016, que va ser el primer procés opositor en una dècada. De fet, el procés opositor de les primeres 30 places està molt avançat i prompte s’incorporaran a la plantilla municipal. «De forma que en tan sols tres anys hem aprovat ja 120 places noves de Policia Local de València, una xifra històrica davant la llei seca que va imposar el PP durant deu anys, amb zero places convocades», ha indicat Campillo.

La nova oferta de 28 places de bombers s’han de sumar també a les places de les ofertes públiques d’ocupació del 2016 -18 en total- i del 2017 -11 places més. «En aquests tres anys la suma de places de bombers de les OPE arriben fins a les 57 i, de nou, són les primeres en una dècada i suposen un reforçament molt important de la plantilla, actualment infradotada», ha dit Campillo.

«Este govern té un compromís inequívoc amb el reforçament de les plantilles de policies locals i bombers. Aquests processos tenen la seua complicació, com totes les polítiques de personal, que han de ser negociades amb els sindicats, però el que està fora de tot dubte és la voluntat de reforçar les plantilles després de la destrossa actuació provocada per l’anterior equip de govern del PP, que no va convocar ni una sola plaça en més d’una dècada», ha denunciat.

APOSTA PER LA PROMOCIÓ INTERNA EN EL COS D’ADMINISTRACIÓ

La Junta de Govern Local també ha aprovat 120 places d’administratius (d’elles 70 places són de consolidació i estabilització de l’ocupació temporal i 50 de promoció interna). S’atén així una gran reivindicació per part del personal auxiliar administratiu de poder promocionar al cos d’administració (passant del grup C2 al C1). «A més, des de la Corporació ens hem compromés a continuar oferint en les pròximes OPE les places ocupades per personal interí en el cos d’administració per consolidar al màxim el treball temporal», ha dit Campillo.

A més d’aquestes categories, a l’OPE del 2018 s’ha acordat també traure a oposició 24 places d’economista, vuit de graduat social, cinc agents de desenvolupament local, tres estadístics, nou enginyers tècnics industrials, algunes places més de diferents categories de músics de banda, a més de dos enginyers industrials, quatre de camins i dos químics.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 2 =