25n
25N
25N

L'ocupació en allotjaments rurals per a la Nit de Cap d'Any aconsegueix el 82% en la Comunitat Valenciana

L'ocupació en allotjaments rurals per a la Nit de Cap d'Any aconsegueix el 82% en la Comunitat Valenciana
29/12/2019 -

L’ocupació en allotjaments rurals per a la Nit de Cap d’Any de 2019 (del 31 de desembre de 2019 a l’1 de gener de 2020) aconsegueix el 82 per cent en la Comunitat Valenciana, segons dades d’Escapadarural.com. Així mateix, l’ocupació en el conjunt del país en aquesta mena d’establiments per a l’última nit d’enguany se situa en el 70 per cent, tres punts inferior a la xifra aconseguida l’exercici passat.

No obstant això, des de la plataforma han matisat que el 31 de desembre de l’any passat va ser dilluns, per la qual cosa molts viatgers van poder aprofitar el cap de setmana per a gaudir de quatre dies seguits de descans.

“Enguany les dades d’ocupació són lleugerament inferiors pel fet que el 31 és dimarts, la qual cosa implica una necessitat d’organització laboral per a poder disposar de més dies de descans”, han explicat des d’Escapadarural.com.

Els allotjaments preferits pel turista rural tornen a ser –com és habitual en els mesos més freds de l’any– els que compten amb fumeral (75% d’ocupació), així com aquelles que accepten animals (73% d’ocupació).

CATALUNYA, NAVARRA I COMUNITAT VALENCIANA, LES MÉS DEMANDADES

El turisme rural de Catalunya és l’opció preferida per viatgers rurals, després d’arrabassar-li a Múrcia el lideratge que va ostentar en 2018. Per a aquestes festes, el 86 per cent de les cases rurals de Catalunya estaran ocupades en la Nit de Cap d’Any.

Li segueixen Navarra (84 per cent) i la Comunitat Valenciana (82 per cent), on el bon temps acompanyarà en aquestes festes, segons Escapadarural.com. A continuació, se situen Madrid (82%), Aragó (80%), Múrcia (75%), País Basc i Castella-la Manxa, totes dues amb una ocupació del 73%.

En analitzar les dades per províncies, Barcelona (92%), Segòvia (86%) i Toledo (86%) són les favorites per a passar l’última nit de l’any en una casa rural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 5 =