25n
25N
25N

Autoritzada una vuitena manifestació a les 21.00 hores entre Sant Agustín i els Pinazos

EP

Autoritzada una vuitena manifestació a les 21.00 hores entre Sant Agustín i els Pinazos
06/10/2018 -

La Delegació del Govern de la Comunitat Valenciana ha autoritzat una vuitena manifestació per al 9 d’Octubre que transcorrerà entre la plaça de Sant Agustí i la dels Pinazos entre les 21.00 hores i les 22.30. L’entitat que convoca la mobilització és ‘Mi Tierra CV‘, segons han confirmat a Europa Press fonts de Delegació del Govern.

Aquesta associació manté un grup i una pàgina de Facebook i es va crear en 2017. Es defineixen com una associació amb l’objectiu de “promoure activitats i moviments per a difondre la personalitat valenciana” i “recolzar i treballar al costat de persones, grups, entitats i partits polítics que recolzen les tradicions i el vertader sentiment valencià que sempre ens ha caracteritzat”.

Amb aquesta mobilització, són ja vuit les autoritzades per la Delegació del Govern durant tota la jornada del 9 d’Octubre. La primera manifestació, de 17 a 20.30 hores, és la de la Coordinadora de l’Associació del Regne de València de Gais i Lesbianes, Transsexuals i Bisexuals, des de Sant Agustí fins al Parterre.

A les sis de la vesprada començaran tant la de Unió Valenciana –fins a les 20.30 hores–, amb eixida des del carrer Hospital i arribada a les Torres de Serrans per Guillem de Castro, com la d’Espanya 2000: una concentració de 18 a 22 hores en la plaça de la Verge.

De 18.30 a 21 hores tindrà lloc la manifestació d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) – Comissió 9 d’Octubre, amb eixida en Sant Agustí i arribada a la plaça Amèrica.

La següent, de set a deu de la nit, és la de Coordinadora Obrera Sindical i seguirà el mateix recorregut que l’anterior, de Sant Agustín a Plaza Amèrica. I la penúltima és la d’ Avant – dCide – Els Verds Moderats, de 20 a 22 hores amb eixida en Sant Agustí i arribada a la Plaça dels Pinazo.

ELS ANTITAURINS, AL MATÍ

Així mateix, la concentració antitaurina, prevista per a les 17.30 hores en Correus, s’ha traslladat al matí a petició pròpia, han confirmat fonts de Delegació. Segons han explicat, en ser una protesta per un acte taurí, la seua prioritat era manifestar-se enfront de la Plaça de Bous, cosa que no podrien fer a la vesprada per la coincidència amb altres marxes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

escalante