25n
25N
25N

Tensió en l'oci nocturn fins que es desbloquege l'acord sobre la reobertura

Les 60 organitzacions que formen part desmenteixen que existisca acord, en aquests moments, amb la Generalitat

Tensió en l'oci nocturn fins que es desbloquege l'acord sobre la reobertura
04/12/2020 -

La Generalitat Valenciana encara no ha donat una proposta definitiva sobre la reobertura dels locals d’oci nocturn en el territori valencià. Així, les pimes dels locals d’oci i l’Assemblea de l’Oci Nocturn de la Comunitat Valenciana mantenen una tensió que porta ja una setmana, mentre continuen tenint contacte permanent els representants d’aquestes associacions a l’espera d’alguna resolució oficial que els ajude a minimitzar els greus danys que ha causat aquesta crisi.

Per tant, l’Assemblea veu necessari reiterar que manquen encara d’un acord sobre la reobertura dels establiments, perquè la Generalitat encara no ha fet públic el procediment que permeta obrir de manera automàtica els establiments a partir del pròxim dia 9.

Aquesta mateixa vesprada es produirà una nova reunió del col·lectiu per a valorar la proposta del Consell, que hauria de comunicar-se a l’Assemblea al llarg d’aquest mateix matí. Tot això, quan són ja 60 les associacions que s’han adherit i solidaritzat amb l’organització de l’acampada a les portes de la Generalitat.

“Posar en marxa els nostres negocis en els moments actuals necessita certeses i no d’anuncis de Nadal. Rescatar a treballadors dels ERTO, pujar la potència de llum, realitzar compres o adequar els locals no és una cosa amb la qual puguem jugar alegrement ni improvisar. Quan tinguem un document que ens permeta treballar el valorarem, mentrestant esperem una solució”, han expressat fonts de l’Assemblea.

El col·lectiu realitzarà una valoració oportuna quan es conega la declaració definitiva sobre la proposta de regulació de l’obertura dels locals d’oci. No obstant això, es desconeix fins ara com serà la solució a aquest conflicte. Des de l’Assemblea, desmenteixen que hi haja cap mena d’acord sobre la taula que permeta desconvocar la celebració de l’acampada a les portes del Palau de la Generalitat. El sector de l’oci nocturn de la Comunitat Valenciana continua així, a costa d’una resposta per part de la Generalitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 7 =