caixa popular

Oci alternatiu a Alfafar

Oci alternatiu a Alfafar
13/02/2018 -

Divendres passat, es va engegar el projecte d’Oci Alternatiu que s’està impulsant des de les àrees de Joventut, Igualtat i Benestar Social per a desenvolupar activitats per a les i els joves d’Alfafar.

Aquest projecte vol promocionar alternatives d’oci nocturn per a la població més jove del municipi. L’objectiu és reduir les conductes de risc a través d’activitats lúdiques, culturals i igualitàries. La filosofia d’aquest projecte parteix de ser gratuït per a assegurar la igualtat d’oportunitats i poder gaudir de l’oci i el temps lliure, promovent els hàbits saludables i les alternatives d’oci no consumistes entre les i els joves.

El primer esdeveniment desenvolupat a aquest efecte ha sigut, “Conectad@s sense Xarxa”, que va consistir en un taller per a adolescents i joves d’entre 12 i 30 anys en el qual es va treballar la importància de les relacions entre iguals de forma saludable. La segona activitat, es treballe amb joves de 16 a 30 anys, a través de dinàmiques grupals i música en directe, gràcies a la col·laboració d’un jove d’Alfafar que toca el violoncel. A més es va comptar amb una barra saludable, música i photocall.

Les activitats es van desenvolupar en l’Espai Jove d’Alfafar i van comptar amb la participació del regidor de Joventut, Roberto Alacreu, així com les tècniques de Joventut, Igualtat i de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives.

A aquestes primeres activitats han assistit més de 50 joves que es van divertir i van destacar la necessitat d’aquest tipus d’accions que promouen l’oci alternatiu i diferent del que realitzen durant els caps de setmana.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 9 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris