caixa popular

"Oci i punt", programa d'oci alternatiu a Alfafar

Activitats gratuïtes i d’oci responsable per a fomentar els hàbits saludables

"Oci i punt", programa d'oci alternatiu a Alfafar
25/04/2018 -

Atés el gran nombre de persones joves que viuen en el municipi d’Alfafar i amb l’objectiu de crear una oferta d’oci alternatiu per a totes elles, des de l’àrea de Joventut, Igualtat i UPCCA s’ha presentat el programa “Oci i punt”.

Es tracta d’un programa d’oci basat en l’educació durant el temps lliure mitjançant activitats socioeducatives, presentant alternatives gratuïtes d’oci saludable per a joves d’entre 12 i 30 anys.
Una de les característiques més importants d’aquest projecte és la gratuïtat de les activitats, de manera que totes les persones puguen accedir a ell, podent gaudir del temps lliure d’una manera igualitària per a totes i tots, aprofitant un temps lliure de qualitat, basat en valors. Promovent al seu torn, l’oci responsable, educatiu, participatiu i de relació igualitària en espais saludables.

Una altra de les característiques d’aquest programa és la de fomentar la utilització de recursos i espais públics dels quals disposa Alfafar i també, que les mateixes activitats siguen desenvolupades per les i els participants, involucrant-los en la seua pròpia diversió.

Aquest programa va ser presentat en el Centre de Majors del Parc de les Palmeres, on van participar uns 130 alumnes i alumnes dels nivells de segon cicle de secundària i primer curs de batxillerat dels centres educatius del municipi. Ací van poder explicar les seues experiències en les activitats promogudes per l’Ajuntament d’Alfafar i van realitzar propostes per a futures activitats del programa d’oci alternatiu juvenil “Oci i Punt”.

Una aposta per l’oci responsable i gratuït per a la població més jove del municipi que ja està gaudint de les activitats d’oci nocturn, culturals i esportives, promogudes per aquest programa, com la festa de Sant Valentí. Per al mes de juny ja s’està treballant en una altra activitat que serà molt atractiva per a les i els joves.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 13 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018