25n
25N
25N

L'Oceanogràfic i el vaixell escola Cervantes Saavedra convoquen per a setembre la II Travessia 'Planeta Azul'

L'Oceanogràfic i el vaixell escola Cervantes Saavedra convoquen per a setembre la II Travessia 'Planeta Azul'
10/08/2020 -

L’Oceanogràfic de València i el vaixell escola Cervantes Saavedra han llançat la convocatòria per a la II Travessia ‘Planeta Azul’, a causa del bon acolliment que ha tingut la primera edició del 25 d’agost, per a la qual encara queden les últimes places disponibles, segons ha informat l’organització en un comunicat.

La II Travessia ‘Planeta Azul’ es desenvoluparà entre el dimarts, 8, i el diumenge, 13 de setembre, amb eixida i retorn del port de València. Les inscripcions es podran realitzar a través de les respectives webs goletacervantes.es i oceanografic.org, on s’expliquen les condicions del viatge, tarifes i tots els detalls de l’organització del viatge.

Igual que en la seua primera edició, aquesta segona està organitzada pel grup especialitzat en turisme nàutic Worldwide Nautic-All i compta amb la col·laboració de l’Oceanogràfic de València, que aportarà la presència d’experts, que seran els encarregats de dirigir totes les activitats temàtiques, centrades en les migracions marines.

El director-CEO de Worldwide Nautic All, Alberto de Zunzunegui, ha explicat que en les travessies es tracta de “combinar la part nàutica que aporta un vaixell clàssic, amb la part formativa, en aquest cas per a conéixer millor el mitjà en el qual es desenvolupa la navegació; és la simbiosi perfecta”. A més, en aquest viatge també “s’aprén a viure a bord d’un vaixell, un context ideal per a la formació humana”.

La singladura del vaixell, la gestió comercial del qual dirigeix l’empresa WWNA Management Cervantes Saavedra, serà València- Eivissa- Formentera-València i té previst el gaudi del fondeig en cales com a Illes Margaritas i Cala d’Hort d’Eivissa i Illetas i Cala Jondal de Formentera.

MIGRACIONS MARINES I CONEIXEMENTS DE NAVEGACIÓ

El contingut és el mateix que en la primera edició, però en aquesta edició es compta amb el pla de seguretat Covid-19 i comença amb una visita especial guiada a l’Oceanogràfic, formació bàsica per a les pràctiques a bord i menjar en el Restaurant Submarí per a després embarcar-se en la Marina sud de València.

Durant el viatge es desenvoluparà el programa temàtic que dirigiran dos experts de l’Oceanogràfic amb xarrades, tallers i observacions i, a més, hi haurà una solta de tortuga de la Fundació Oceanogràfic.

A més de les activitats referides en el programa temàtic, els participants podran adquirir de la mà dels responsables del vaixell coneixements de navegació a vela, com ara la nomenclatura nàutica, nocions bàsiques d’astronomia, història i teoria de la navegació a vela, i fins i tot participar en guàrdies i maniobres d’hissat de veles.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + vint =

museo prehistoria