25n
25N
25N

El Oceanogràfic obri aquesta nit el Restaurant Submarí després de l'incendi

Demà reobrirà totes les seues instal·lacions amb normalitat després de l’incendi

Jorge Gil - Europa Press

El Oceanogràfic obri aquesta nit el Restaurant Submarí després de l'incendi
09/07/2019 -

L’Oceanogràfic de València obrirà aquesta nit el Restaurant Submarí que atendrà els seus clients. Demà reobrirà totes les seues instal·lacions amb normalitat després de l’incendi.

Així, l’espai reobrirà després de l‘incendi que al voltant de les onze del matí de hui s’ha declarat a la porta d’accés a l’àrea d’Oceans i que ha sigut extingit en vint minuts, després de la intervenció dels bombers, “sense que haja afectat cap persona ni animal del centre”, subratllen els responsables del recinte en un comunicat.

En concret, ha cremat la roca artificial decorativa elaborada amb poliuretà que envolta l’entrada, la qual cosa ha provocat “una espectacular fumera, similar a la que generen les falles, sense que a penes haja danyat l’estructura que la sustenta”.

“Res més declarar-se l’incendi i seguint el protocol de seguretat de l’Oceanogràfic –continuen– s’ha procedit a evacuar amb tota celeritat als visitants, poc més de 1.000 en aqueix moment, i al voltant de 350 empleats, d’acord amb els assajos que habitualment es realitzen en l’aquari preveient aquest tipus de contingències”.

Han intervingut “amb celeritat i eficàcia” unitats del parc de bombers de l’Avinguda de la Plata de València, Policia Local i Policia Nacional i Protecció Civil. Fins al moment s’estan investigant les causes de l’origen de l’incendi.

En la web de l’Oceanogràfic (www.oceanografic.org) s’informarà en breu sobre les condicions en les quals es canviaran les entrades als visitants que han sigut evacuats, si bé se’ls ha anat comunicant amb fullets a mesura que abandonaven les instal·lacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + un =