25n
25N
25N

L'Oceanogràfic de València reobri l'escala d'Oceans a la setmana de l'incendi

L'Oceanogràfic de València reobri l'escala d'Oceans a la setmana de l'incendi
18/07/2019 -

L’Oceanogràfic de València ha reobert l’escala d’accés a l’àrea d’Oceans després de l’incendi declarat dimarts passat 9 de juliol, poc abans de les 11.00 hores i que va generar una intensa columna de fum i va obligar a evacuar el recinte, segons ha informat l’aquari en un comunicat.

El foc va ser sufocat vint minuts després per unitats de bombers de l’Ajuntament de València, sense que produïra danys a persones ni animals. L’evacuació del centre es va concloure en nou minuts, malgrat la dificultat de tractar-se de 1.070 visitants i 356 treballadors situats en molt diferents àrees distribuïdes, a més, en dos nivells que sumen una superfície de 130.000 metres quadrats.

Els serveis de Manteniment de l’Oceanogràfic, que van començar a treballar en la restauració en el mateix moment en què abandonaven la zona els bombers, han aconseguit, amb treballs de nit i dia, reposar l’accés en una setmana. Les flames van destruir un conjunt rocós simulat el material del qual va provocar una intensa fumera, i el revestiment i decoració d’una de les dues escales d’accés a Oceans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =