25n
Orgull
Orgull

L'Oceanogràfic aconsegueix en "un temps rècord" la xifra d'un milió de visitants anuals

L'Oceanogràfic aconsegueix en "un temps rècord" la xifra d'un milió de visitants anuals
21/08/2019 -

L’Oceanogràfic de València ha aconseguit “en un temps rècord” el milió de visitants anual en aconseguir-lo el passat 11 d’agost, deu dies abans que en 2018, any en què es va registrar una altra marca històrica d’1,5 milions en tot l’any.

L’aquari valencià, considerat per Tripadvisor com el segon millor del món i integrat en les principals associacions internacionals, incloent-hi la més exigent en benestar animal, l’americana AZA, ha arribat al milió de visitants l’any en curs, malgrat que no computa el dia que va haver de tancar per seguretat després de l’incendi el passat 9 de juliol de l’entrada de la zona de Taurons, recalquen els responsables del recinte en un comunicat.

Així mateix, el passat dia 20 d’agost es va aconseguir el rècord històric d’assistència en un sol dia en temporada d’estiu: 14.274 persones.

Enguany, l’Oceanogràfíc, que forma part de la Ciutat de les Arts i les Ciències, i va ser inaugurat el febrer de 2003, ja suma 21,5 milions de visites, i ha experimentat el creixement en origen internacional amb un 45%, encapçalat per Itàlia, França, Alemanya i Regne Unit, si bé són Bèlgica i Holanda els que continuen pujant més notablement.

El públic espanyol representa un 33% del total amb majoria de Madrid, Catalunya i Andalusia i un 22% el procedent de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou − 8 =