25n
25N
25N

El Oceanogràfic obté el Certificat de Turisme Segur

El Oceanogràfic obté el Certificat de Turisme Segur
20/10/2020 -

L’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) ha concedit a l’Oceanogràfic de València el segell de Turisme Segur (Safe Tourism Certified) pel qual certifica que l’organització és “conforme als requisits de l’especificació tècnica UNE (Una Norma Espanyola)”, d’aplicació per a la seua categoria i/o classificació oficial, segons ha informat el centre d’animals en un comunicat.

Una norma UNE és una especificació tècnica d’aplicació repetitiva continuada l’observança de la qual no és obligatòria, establida amb participació de totes les parts interessades, que aprova AENOR, l’organisme reconegut a escala nacional i internacional per la seua activitat normativa.

Durant el confinament i previ a la seua reobertura, l’Oceanogràfic va implementar totes les mesures de seguretat higièniques i sanitàries necessàries per a procurar una visita segura als seus visitants, que comença per propiciar la venda per internet, segons ha subratllat el recinte.

Aquests recursos, que inclouen la disposició per tot el centre i una neteja contínua i intensa, estan referits tant al mateix recorregut i a punts expositius de tot el centre per a preservar la distància social, com a totes les instal·lacions, de les quals es controla el seu aforament, que s’ha restringit segons les indicacions oficials.

De moment s’han invertit més de 100.000 euros en dispositius parell control d’aforaments, consumibles, cartelleres, mampares, gel, màscares, desinfectants, entre altres. Així mateix, les prevencions afecten els empleats i als animals.

L’auditoria a l’Oceanogràfic la va realitzar AENOR durant la setmana del 28 de setembre de 2020, en la qual es va auditar, d’una banda, l’operativa general del parc, incloent-hi el servei de restauració, recollit en la norma UNE 0066-18 per a parcs d’atraccions i d’oci i, d’altra banda, la gestió d’esdeveniments, recollida en la norma UNE0066-19.

El segell turístic és de caràcter transversal, ja que afecta 21 subsectors al qual poden optar les empreses, organitzacions i recursos turístics, com a marca de garantia i certificació d’implantació del Sistema de Prevenció de Riscos per a la Salut enfront de la Covid-19, marca que s’aconsegueix després d’haver superat una auditoria realitzada per empreses independents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quatre =