caixa popular

L'Observatori Ciutadà de l'Horta de Paiporta analitza aquest dissabte el sistema hidràulic del terme

L'Observatori Ciutadà de l'Horta de Paiporta analitza aquest dissabte el sistema hidràulic del terme
18/04/2018 -

L’Observatori Ciutadà de l’Horta de Paiporta realitza aquest dissabte 21 d’abril la seua última eixida a l’horta del terme municipal. En aquesta sessió, la ciutadania que forma part de l’Observatori analitzarà els elements del sistema hidràulic que conformen el reg del territori, i s’explicarà com funcionen aquests elements.

Així mateix, es realitzarà una observació de la flora que es trobe al llarg de la ruta, tot això amb els tècnics que des de fa mesos han guiat la monitoratge i mapeig del que queda de l’Horta de Paiporta. També participarà l’expert paiportí en flora Simó Fos, membre del Consell de l’Arbrat de la localitat.

La convocatòria és aquest dissabte 21 d’abril, a les 9.45 hores, entre l’Ecoparc i el Cementeri Vell. L’activitat és gratuïta i oberta a tota la ciutadania, i s’ha d’avisar de l’assistència a l’adreça de correu observatori@perlhorta.info.

L’Observatori Ciutadà de l’Horta de Paiporta és una iniciativa participativa de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat i Per L’Horta, que té com a objectiu conéixer a fons l’entorn natural del poble, el seu estat de conservació, i la posada a la disposició d’aquesta informació a la ciutadania en general.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − deu =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018