caixa popular

S'inicien les obres de la zona verda "La Fila" d'Alfafar

S'inicien les obres de la zona verda "La Fila" d'Alfafar
07/08/2017 -

Les obres per a l’adequació de la zona verda “La Fila” dutes a terme per l’àrea d’urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar van començar dilluns passat 31.

La superfície d’adequació se situa en la cantonada entre l’Avinguda Reyes Catòlics i el carrer Alacant i està dins del Pla Provincial de Cooperació d’Obres i Serveis (PPOS 2016). Consta de 1990m2 destinats a dotar a la ciutadania d’Alfafar d’un espai per a gaudir en família, amb una gran diversitat d’usos que s’adapten a les necessitats manifestades per la població i tenint en compte la proximitat d’un Col·legi Públic. També suposa un desafiament al qual s’enfronta la societat actual aplicant una política de desenvolupament urbà de gènere en la qual es tinga en compte les persones majoritàriament usuàries d’aqueix espai, en aquest cas les famílies.

Aquest projecte compta amb una zona de passeig central que organitza de forma clara la circulació interior del mateix amb senyalística adequada. Disposa d’ombreig natural i de creació de pèrgoles. També està dotat d’un passeig lateral que permet accedir a l’espai fitat i aïllat de pipi-ca per a mascotes i així poder utilitzar-ho com a accés prioritari sense haver de travessar el passeig central per a accedir al mateix.

A més, es disposarà d’espais verds amb plantació d’arbrat i conservació de l’existent, zones de jocs per a xiquetes i xiquets per a totes les edats i adaptats també a la diversitat funcional, així com zones amb jocs tradicionals valencians i espais d’estades per a usos lúdics amb mobiliari urbà integrat com a papereres, bancs o aparca bicis.

L’Ajuntament d’Alfafar està treballant en aquest projecte perquè tot el municipi puga gaudir en família i fomentar la convivència entre el veïnat que vulga gaudir de la zona enjardinada. Es demanen disculpes per endavant per les molèsties que puguen generar aquestes obres.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 17 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris