25n
25N
25N

Comencen les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent

Comencen les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent
30/09/2019 -

Fa uns mesos i després d’una reunió mantinguda entre l’alcaldessa, Conxa Garcia i el veïnat d’aquest carrer, les persones assistents varen transmetre el malestar existent fet el pas de vehicles i els desperfectes que aquests ocasionaven en algunes balconades de les cases. Des del consistori es varen escoltar aquestes peticions per arribar a un consens i solucionar aquesta problemàtica que afectava el dia a dia en la zona. Així, i després de nombroses gestions administratives, finalment s’han donat inici a aquestes obres que vénen a guanyar més espai per a les persones vianants, amb la consegüent eliminació de l’aparcament de vehicles, l’ampliació de les voreres i la millora de la circulació per evitar danys abans esmentats. A més, també se substituirà l’antiga xarxa d’aigua potable per nous materials i diàmetres i es canviarà el paviment i la senyalització d’aquest tram de 135 metres.

Cal assenyalar també que, aquesta inversió de millora té un pressupost de 111.548 euros, iva inclòs, i compleix la normativa autonòmica d’accessibilitat tot ajustant-se a les dimensions establertes per llei en qüestió de seguretat.

Segons ha declarat la primera edil, «Estem davant unes obres que responen a una petició veïnal molt justificada. Esperem que aquesta actuació millore tots aquells problemes que en el seu moment varen manifestar les persones residents d’aquest carrer».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + dinou =

bombers
bombers