Comencen les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent

Comencen les obres de reurbanització d'un tram del carrer Major de Picassent
30/09/2019 -

Fa uns mesos i després d’una reunió mantinguda entre l’alcaldessa, Conxa Garcia i el veïnat d’aquest carrer, les persones assistents varen transmetre el malestar existent fet el pas de vehicles i els desperfectes que aquests ocasionaven en algunes balconades de les cases. Des del consistori es varen escoltar aquestes peticions per arribar a un consens i solucionar aquesta problemàtica que afectava el dia a dia en la zona. Així, i després de nombroses gestions administratives, finalment s’han donat inici a aquestes obres que vénen a guanyar més espai per a les persones vianants, amb la consegüent eliminació de l’aparcament de vehicles, l’ampliació de les voreres i la millora de la circulació per evitar danys abans esmentats. A més, també se substituirà l’antiga xarxa d’aigua potable per nous materials i diàmetres i es canviarà el paviment i la senyalització d’aquest tram de 135 metres.

Cal assenyalar també que, aquesta inversió de millora té un pressupost de 111.548 euros, iva inclòs, i compleix la normativa autonòmica d’accessibilitat tot ajustant-se a les dimensions establertes per llei en qüestió de seguretat.

Segons ha declarat la primera edil, «Estem davant unes obres que responen a una petició veïnal molt justificada. Esperem que aquesta actuació millore tots aquells problemes que en el seu moment varen manifestar les persones residents d’aquest carrer».

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 4 =

9oct plataforma
9 oct albalat de sorells
rafelbunyol 9 oct
9oct plataforma
9 octubre torrent
foios 9 octubre
9oct plataforma
cultura als barris 2019
9 octubre Aldaia
9 octubre torrent