25n
25N
25N

Les obres de reurbanització del carrer dels Àngels ja estan en marxa

Les obres de reurbanització del carrer dels Àngels ja estan en marxa
24/10/2019 -

Les obres de reurbanització del carrer dels Àngels, que inclouran l’ampliació de voreres i la col·locació d’arbratge per a millorar l’espai públic i recuperar una de les zones més degradades del barri del Cabanyal-Canyamelar, ja estan en marxa. Els treballs duraran tres mesos i compten amb un pressupost de 403.976,02 euros.

La Regidoria de Desenvolupament i Regeneració Urbana ha iniciat aquestes obres amb l’objectiu de prevaldre l’espai per als vianants, amb plataforma única. Per a això, s’ampliaran les voreres de manera que, sempre en el sentit de la circulació, la del costat esquerre tinga una amplària de dos metres, i la del dret al voltant de 2,80, deixant tres metres per a l’ample de la calçada.

Actualment, el carrer dels Àngels està format per unes voreres fetes amb rajoles de diferents materials i que, en alguns trams, són massa estretes, la qual cosa dificulta la circulació de les persones vianants i, especialment, d’aquelles funcionalment diverses o que porten carrets de bebé. A això cal sumar que la calçada té importants clivells i que l’espai dedicat a l’aparcament no està ben delimitat.

A més, s’executaran nous escocells per a arbratge amb la seua corresponent xarxa de reg i l’enllumenat de les façanes serà substituït per fanals. Finalment, es canalitzaran les línies dels servicis de telecomunicacions, enllumenat i subministrament elèctric tant al carrer dels Àngels com en dues de les seues transversals: Mossén Planelles i Carles Ros, la qual cosa suposarà l’eliminació dels pals de les voreres.

Aquesta obra s’emmarca en el compromís del govern municipal amb la rehabilitació del barri del Cabanyal-Canyamelar, i se suma a altres obres en marxa com la plaça del Rosari o Llorenç de la Flor, en l’anomenada «zona zero».

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 2 =

art en blanc