25n
Orgull
Orgull

Comencen les obres de repavimentació de l'avinguda Tres Forques

Comencen les obres de repavimentació de l'avinguda Tres Forques
19/08/2018 -

L’Ajuntament de València començarà els treballs de repavimentació de l’avinguda de Tres Forques, en el tram comprés entre el carrer de l’Arxiduc Carles i l’avinguda de Tres Cruces, la nit d’aquest diumenge dia 19. Es col·locarà aglomerat fonoabsorbent en 16.701 m² de calçada per reduir la contaminació acústica al barri. L’obra, que durarà al voltant d’un mes, compta amb un pressupost de 445.000 euros.

La intervenció consisteix en la realització d’un fresat de 8 cm de gruix en tota la superfície i la col·locació de 5 cm d’aglomerat calcari i 3 cm de microaglomerat fonoabsorbent. «Amb aquesta actuació, a més del manteniment de l’avinguda, s’aconseguirà reduir la contaminació acústica, ja que l’aglomerat fonoabsorbent és capaç de reduir el soroll fins a un 75%, millorant així la qualitat de vida del veïnat», ha destacat el regidor d’Urbanisme, Vicent Sarrià.

El paviment de l’avinguda de Tres Forques presenta un elevat desgast, amb clevills en alguns dels trams i alguns desperfectes. En l’última visita al barri de Patraix, juntament amb representants de l’associació veïnal, Sarrià es va comprometre a donar una solució a aquesta situació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =