25n
25N
25N

S'adjudiquen les obres per a reparar el mur del pati del CEIP Rafael Mateu Cámara

S'adjudiquen les obres per a reparar el mur del pati del CEIP Rafael Mateu Cámara
07/12/2017 -

El CEIP Rafael Mateu Cámara de Malilla serà el següent centre educatiu on intervindrà l’Ajuntament de València per donar resposta a una reivindicació important de la seua comunitat educativa. El regidor de Govern Interior, Sergi Campillo, ha anunciat l’adjudicació de les obres per reparar el mur que tanca el pati d’aquest col·legi.

“Són moltes les intervencions que impulsem des de l’Ajuntament de València per garantir unes condicions dignes per als col·legis de la nostra ciutat. Al govern de Joan Ribó defensem que les instal·lacions educatives que acullen els nostres xiquets i xiquetes i on els formen com a ciutadans i ciutadanes presents i futurs han de garantir la seguretat de totes i tots els integrants de la comunitat educativa i el bon funcionament del centre. Una vegada més donem resposta a una necessitat d’un centre públic”, ha explicat Campillo.

Les obres, amb un pressupost de 29.229,69 euros, consistiran a reparar una part del tancat del pati del centre educatiu, que ha tombat arran de l’espenta dels arbres que hi ha plantats al col·legi, uns exemplars de gran port que hi ha al centre des que el van edificar.

Durant el pròxim mes i mig la intervenció municipal contempla treballs previs d’enderrocament parcial del mur i la seua reconstrucció posterior amb les mateixes característiques del mur ja existent. A més, es donarà solució també a la part de la superfície de la solera del pati que s’ha alçat per les arrels.

“Els desperfectes que trobem en moltes instal·lacions educatives públiques de la nostra ciutat tenen el seu origen en molts anys d’abandonament i nul manteniment. Afortunadament aquest govern municipal està plenament convençut de la importància de l’ensenyament públic i de l’obligació de dotar els centres educatius amb les instal·lacions dignes que mereix l’alumnat i la resta de la comunitat educativa de cada col·legi. Per això mantenim un diàleg permanent amb la Conselleria i fruit d’aquesta col·laboració es va determinar que nosaltres assumírem aquesta obra”, ha afegit per finalitzar Campillo.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 3 =

Valencia activa
bombers
Valencia activa