25n
25N
25N

Conclouen les obres de renovació del carrer Marí Albesa

Conclouen les obres de renovació del carrer Marí Albesa
20/12/2017 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha anunciat la finalització de les obres de renovació de la xarxa de clavegueram del carrer del Marí Albesa. Aquestes obres s’han realitzat prèviament a la urbanització del carrer esmentat. La renovació era necessària a causa que el clavegueram existent era molt antic, presentava una secció hidràulica poc eficient i amb nombroses deficiències.

L’import dels treballs ha ascendit a 184.044,56 euros i les obres s’han allargat durant dos mesos i han consistit en la substitució de l’anterior caixer de formigó per una canonada de polietilé d’alta densitat que suposa una superfície regular, amb menor fregament i més eficient, que millorarà el funcionament. A més, s’han corregit trams que disposaven de pendents desfavorables i s’han eliminat els problemes generats pel despreniment dels recobriments existents, que produïen retencions d’aigua i suposaven un risc de filtracions d’aigües residuals al terreny.

S’han previst les renovacions futures als carrers perpendiculars a través de la renovació dels trams afectats dels seus col·lectors. Aquestes afeccions estan definides per la planta de la urbanització en els encreuaments.

En total, s’han col·locat 525 metres de canonades, s’han realitzat 35 pous i renovat 28 embornals. La longitud col·locada dels diferents diàmetres utilitzats de tub han sigut 362 metres de 400 mm, 128 metres de 500 mm, 11 metres de 600 mm i 24 metres de 800 mm.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

bombers
CCCC
bombers
Valencia activa