caixa popular

Comencen les obres per a recuperar la vorera del carrer Naturalista Rafael Cisternas

Comencen les obres per a recuperar la vorera del carrer Naturalista Rafael Cisternas
23/10/2017 -

Hui han començat les obres d’eliminació d’un centre de subministrament elèctric prefabricat situat al carrer del Naturalista Rafael Cisternas, amb la qual cosa la ciutadania recuperarà el tram de la dita vorera, just al cantó amb el carrer d’Amadeo de Savoia, que fins aquest moment estava ocupat per eixa instal·lació.

El regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià, ha explicat els detalls d’aquesta intervenció urbanística que té com a objectiu dotar de subministrament elèctric definitiu les dependències municipals de l’antiga Fàbrica de Tabac i deixar sense funció el centre prefabricat que ocupava la vorera i havia obligat a tancar la zona i habilitar un recorregut de vianants alternatiu i segur per la calçada.

A partir d’ara, el punt de connexió de la instal·lació elèctrica es localitzarà al carrer de Misser Mascó. Aquesta instal·lació elèctrica dotarà de subministrament d’entrada i eixida el centre de transformació situat a l’interior del recinte de l’antiga Fàbrica de Tabac; i el punt de connexió serà la cel·la de protecció del centre de repartiment d’Iberdrola existent, que està situat al carrer de Misser Mascó.

La instal·lació de la línia elèctrica de mitja tensió es realitzarà per la zona urbanitzada del carrer de vianants, a través de la conducció soterrada que s’ha deixat a les obres d’urbanització fins a una arqueta de connexió preparada al cantó del carrer del Naturalista Rafael Cisternas. El traçat continuarà per la conducció en rasa que s’executarà pel mateix carrer fins a connectar amb el centre de transformació de l’interior del recinte de l’antiga Fàbrica de Tabac.

L’actuació permetrà eliminar el centre d’entrega prefabricat i totes les tanques actual i, així, s’alliberarà la vorera per al pas de vianants. Aquesta vorera tindrà un paviment de formigó provisional, igual que la reposició del paviment de la rasa que transcorre al llarg de Naturalista Rafael Cisternas, a l’espera de la pròxima urbanització definitiva, que s’escometrà de seguida, ha afirmat el regidor. En els punts de trobada amb l’arqueta de connexió i a l’entrada al recinte de l’antiga Fàbrica de Tabac, la pavimentació es realitzarà reposant els materials o amb altres d’idèntiques característiques als existents. Les obres tenen un pressupost de 63.042 euros i un termini d’execució de 3 mesos.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 + 4 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats