25n
Orgull
Orgull

La Conselleria d'Obres Públiques realitza millores de permeabilitat per als vianants de la CV-50 al seu pas per Real

Per a les actuacions executades en el tram de la carretera autonòmica en la localitat de la Ribera Alta s’han destinat 40.000 euros

La Conselleria d'Obres Públiques realitza millores de permeabilitat per als vianants de la CV-50 al seu pas per Real
19/07/2021 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha destinat 40.000 euros per a realitzar millores en la permeabilitat per als vianants de la CV-50 al seu pas pel nucli urbà de la localitat de Real, a la Ribera Alta.

“Amb la finalitat de promoure l’eficiència dels recursos amb infraestructures respectuoses i integrades en l’entorn paisatgístic, al mateix temps que es protegeix el medi ambient, tractem d’afavorir la integració i la connexió d’itineraris per als vianants i carrils bici en els nuclis urbans de diferents localitats de la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España.

“La posada en marxa d’aquestes actuacions -ha afirmat el titular d’Obres Públiques-, suposa un pas més del Consell en els seus objectius prioritaris en matèria de mobilitat: la millora de la seguretat viària dels itineraris ciclopeatonals i carreteres i la seua integració amb els entorns urbans per a fomentar la sostenibilitat en els desplaçaments”.

Minimitzar l’efecte separador

En l’actualitat la CV-50 creua en forma de travessia el nucli urbà de Real, de manera que es genera una divisió entre el nord i el sud d’aquesta zona del municipi i, per a tractar de minimitzar l’efecte separador d’aquesta carretera s’ha procedit a l’execució de l’actuació de millora de la permeabilitat per als vianants entre tots dos marges.

Les obres realitzades se situen en la intersecció del carrer José Garrigós amb els carrers Doctor Fleming i Blasco Ibáñez, en l’entorn del qual s’han ampliat les voreres del marge nord de la travessia.

A més, en l’àmbit del carrer Doctor Fleming s’han millorat les condicions d’accessibilitat dels passos de vianants existents i s’ha generat també un nou punt d’encreuament per als vianants de la CV-50 a l’est de la intersecció amb la instal·lació d’un semàfor addicional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 4 =