25n
25N
25N

Obres Públiques finalitza la instal·lació de panells acústics en l'àmbit de la residència Vall d'Umbrí de la CV-10

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha finalitzat la instal·lació de mesures de protecció per a millorar la qualitat acústica en la CV-10, en l’àmbit de la residència de persones discapacitades psíquiques Vall d’Umbrí, en el municipi de Borriol

Obres Públiques finalitza la instal·lació de panells acústics en l'àmbit de la residència Vall d'Umbrí de la CV-10
09/02/2021 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha finalitzat la instal·lació de mesures de protecció per a millorar la qualitat acústica en la CV-10, en l’àmbit de la residència de persones discapacitades psíquiques Vall d’Umbrí, en el municipi de Borriol.

Com ha explicat el conseller d’Obres Públiques, Arcadi España, “des del Consell, treballem per a posar les infraestructures al servei de les persones i això implica que siguen, a més de segures i eficients, compatibles amb la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes”.

En aquest sentit, ha destacat la inversió de més de 500.000 euros que la Conselleria ha realitzat per a dur a terme les mesures correctores de l’impacte acústic de la CV-10 en la zona d’aquest centre.

Instal·lació de pantalles acústiques a la CV-10.

Les obres que s’han executat han consistit en la instal·lació de pantalles acústiques que ha comportat l’execució de pous de fonamentació, la col·locació de perfileria metàl·lica i el muntatge i instal·lació dels panells. També s’ha efectuat la integració ambiental i paisatgística amb el condicionament de la vegetació existent i plantacions noves.

Aquestes obres s’emmarquen en les actuacions contemplades en els Plans d’Acció en Matèria de Contaminació Acústica (PARELL) derivats la Primera Fase dels Mapes Estratègics de Soroll (MER) de grans eixos viaris de la xarxa autonòmica amb més de 6.000.000 de circulacions anuals, i més concretament en el ‘Pla d’Acció en Matèria de Contaminació Acústica en les Carreteres de la Generalitat Valenciana de Primera Fase. Trams de Carreteres: CV-10, CV-16, CV-17, CV-18, CV-20 I CV-151’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + onze =