25n
Orgull
Orgull

Les obres de l'autor alaquaser Peiró Coronado tornen a exposar-se as Castell

Una retrospectiva de l’autor nascut a Alaquàs, amb més de 80 de les seues obres, s’exposen al Castell d’Alaquàs amb motiu de les Festes Majors

Les obres de l'autor alaquaser Peiró Coronado tornen a exposar-se as Castell
02/09/2019 -

Amb el títol “Matèria, cos i Art Brut en l’obra de Peiró Coronado (1950-1980)” s’inaugurava el passat 30 de setembre a les 19.30 hores aquesta exposició on s’analitza la producció de Peiró Coronado, des dels anys 50 fins als 80, a través de més de 80 de les seues obres. La selecció de les mateixes ha sigut realitzada per la Comissària Silvia Tena.

Durant la seua intervenció, l’Alcalde d’Alaquàs Toni Saura va agrair a la família de l’autor la seua col·laboració perquè l’obra de Peiró poguera tornar al seu poble natal. A més Toni Saura va aprofitar per a valorar el nostre Castell com el gran espai públic al servei de la cultura, l’educació i l’art, especialment quan entre els seus murs podem gaudir d’obres de grans autors com és el cas de l’exposició de Peiró Coronado.

La mostra que es desenvolupa en cinc àmbits expositius diferents, està situada a les Sales Nobles del Monument i segons va indicar la Comissària Silvia Tena “l’exposició ens introdueix en alguns dels temes presents i recurrents en l’obra de Fernando Peiró, com són el mur, la matèria o el gest, amb la influència de les avantguardes de la dècada dels seixanta. També es mostren els primers anys de la producció de l’artista, més pròxima a l’expressionisme europeu, per a acabar amb un acostament cap als pressupostos de l’art especialista, amb picades d’ullet de l‘expressionisme abstracte americà.

L’exposició podrà visitar-se fins al pròxim dia 11 d’octubre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + 12 =