caixa popular

Avanços en les obres del Pati de les Sitges de Burjassot

Amb aquestes obres, s’evitaran possibles filtracions i embassades

Avanços en les obres del Pati de les Sitges de Burjassot
14/09/2018 -

L’alcalde de Burjassot, Rafa García, al costat dels regidors de l’Equip de Govern, Olga Camps i Manuel Pérez Menero van visitar ahir les obres de millora que, des del Consistori, s’estan executant sobre l’enllosat lateral del Pati de les Sitges. Durant la visita, l’arquitecte municipal José Luis Heredia i l’arqueòleg que supervisa les accions, han explicat els treballs que s’estan duent a terme.

A causa de la ratxa de pluges torrencials que van caure sobre el municipi, a la fi de 2017, l’enllosat lateral del Pati s’havia agrietat i estava ocasionant embassades i les filtracions en interior dels depòsits històrics amb el conseqüent perjudici que ocasiona l’aigua acumulada. Aquestes deficiències en l’enllosat estaven provocant danys en el revestiment vertical del morter de ciment que recobria un dels accessos pel Passeig de Concepción Arenal, així com despreniments i arrossegament de terres en el mur de maçoneria que protegeix el pati.

Amb aquestes obres de millora, dutes a terme per l’Ajuntament, s’evitaran futures filtracions i, mentre es prepara la futura reobertura de les visites a les Sitges, l’Equip de Govern continua treballant per a aconseguir la rehabilitació integral del monument històric tal com va anunciar, fa una setmana escassa, el Ministeri de Foment, qui està estudiant la inclusió de la rehabilitació del Pati de les Sitges en els Pressupostos Generals de 2019

Més informació


try valencia

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 18 =