caixa popular

Primeres obres del Parc Gulliver

Primeres obres del Parc Gulliver
16/08/2017 -

Les obres de reforma del Gulliver, el singular parc situat en el vell llit del Túria, ja estan a ple rendiment. Així ho ha comprovat hui la regidora de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de València, Pilar Soriano. Els operaris tornaran al parc els colors que va lluir l’any de la seua inauguració, el 1992, i la intervenció compta amb un pressupost de 300.000 euros.

La primera fase de treballs que està just desenvolupant-se ara està previst que finalitze el 28 d’agost. Cal recordar que, fins aquest moment, el parc quedarà tancat al públic. Els operaris de jardineria estan duent a terme l’eliminació d’arbustos i de vegetació invasora, al mateix temps que fan tasques de ressembra de la gespa i desenvolupen una completa renovació de la xarxa de reg.

Al mes d’octubre tindrà lloc la reposició de l’arbrat, donada la impossibilitat de fer-ho a l’agost per les altes temperatures i el sol. Així mateix, en el quart trimestre de l’any, es restauraran les maquetes que hi ha de la figura i que actualment es troben en un magatzem perquè el públic les puga gaudir. També es durà a terme la remodelació de l’entrada principal i els torns.

La segona fase de la reforma es desenvoluparà al llarg del període 2018-2019. En aquesta fase s’abordarà la restauració de la figura amb l’objectiu de retornar-li els colors que lluïa quan es va inaugurar el parc en l’any 1992.

La regidora Soriano ha assenyalat que es tracta d’un lloc “icònic” del llit del Túria que “s’ha mantingut en l’oblit durant molts anys, massa” de manera que, “ja tocava arreglar-ho”.

A més, Soriano ha precisat que el consistori té previst actuar sobre altres zones del jardí com la pista de skate. L’edil ha explicat que es troba “en converses amb les associacions de skaters” per “millorar la superfície” de les pistes.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats