25n
25N
25N

Arranquen les obres del PAI de Sant Pau a Malilla

Arranquen les obres del PAI de Sant Pau a Malilla
09/07/2018 -

El regidor de Desenvolupament Urbà i president d’AUMSA, Vicent Sarrià, ha anunciat la represa de les d’obres del PAI de l’entrada de Sant Pau, en el barri de Malilla. Les obres inclouen, entre altres qüestions, la segregació de parcel·les segons la Xarxa de Telefonia, l’augment del nombre de lluminàries a instal·lar a causa dels efectes del vandalisme sobre l’enllumenat públic, i la instal·lació de llums de major eficiència lluminosa.

Les obres del Projecte Modificat núm. 1 del PAI de Sant Pau es van iniciar fa uns dies i està previst que finalitzen a l’octubre d’enguany. «La finalització d’aquest PAI permetrà executar zones verdes i que les parcel·les sense edificar adquirisquen la condició de solar perquè es puga edificar en elles, per acabar amb part dels solars del barri i millorar la qualitat de vida del veïnat», ha assenyalat Sarrià.

El gener de 2015, AUMSA va rebre per encàrrec de l’Ajuntament la gestió directa del Programa d’Actuació Integrada (PAI) per al desenvolupament de la Unitat d’Execució ‘Entrada de Sant Pau’. Per a acomplir a l’encàrrec, AUMSA va redactar el Projecte d’Execució de les obres de finalització del PAI.

Les obres van començar el maig de 2016, però es van paralitzar a causa que la subministradora Iberdrola va informar sobre la necessitat de subscriure una addenda al conveni pel canvi d’agent urbanitzador. Una vegada subscrita, el passat mes de maig, AUMSA aprovà el Projecte Modificat núm. 1 de les obres de finalització del PAI, que aborda les noves actuacions incloses en l’addenda d’Iberdrola i compta amb un pressupost que ascendeix a un total de 282.747.99 euros, IVA inclòs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × quatre =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus