25n
25N
25N

Les obres del nou equipament sociocultural del Cabanyal s'executaran en 10 mesos

Les obres del nou equipament sociocultural del Cabanyal s'executaran en 10 mesos
04/07/2019 -

Les obres de l’edifici que albergarà un nou equipament sociocultural en el Cabanyal, en el número 121 del carrer de la Reina, s’executaran en un termini de 10 mesos. Així ho acordarà demà la Junta de Govern Local en aprovar l’adjudicació d’aquests treballs de rehabilitació que es duran a terme amb un pressupost de 640.627 euros.

L’alcalde de València, Joan Ribó, ha manifestat hui la seua satisfacció per aquest acord «que es tradueix en una nova inversió pel barri del Cabanyal-Canyamelar».

«Este és un pas més en la recuperació patrimonial d’aquest barri, i s’emmarca en la política de dotar els nostres barris amb infraestructures culturals, que és una tasca imprescindible que hem començat en els últims anys i que hem de continuar», ha explicat després d’assegurar que aquest centre cultural ha de ser un local obert a la ciutadania, que servisca de mitjà d’expressió pròpia del barri i de tota la ciutat. Un punt d’atracció veïnal destinat a ser un focus rellevant de la cultura a València».

Concretament, l’Ajuntament adjudicarà la rehabilitació integral d’aquest edifici a l’empresa Construccions Francés S.A, i finançarà el seu cost amb Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana.

Finalitzades aquestes obres, segons el projecte presentat, es farà valdre l’immoble que comptarà amb espais per a realitzar activitats de creació, sales polivalents i espais per a entitats culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 2 =