25n
25N
25N

Obres de millora en el sistema d'evacuació d'aigua del pont nou de Paiporta

Obres de millora en el sistema d'evacuació d'aigua del pont nou de Paiporta
05/08/2020 -

Aquesta setmana han començat les obres de millora del sistema d’evacuació d’aigua del pont nou de Paiporta. A causa d’aquesta actuació, la circulació de vehicles pel pont està restringida a un carril, amb pas altern per als dos sentits regulat per semàfors provisionals.

L’Ajuntament, a través de la Regidoria d’Urbanisme, Medi Ambient i Sostenibilitat, ha esperat al mes d’agost per a fer les obres amb la intenció de pertorbar el mínim possible la circulació en un dels punts de major trànsit de la localitat.

L’actuació se centra en la substitució de la canaleta de desaigüe i la reixeta que, a causa del pas del temps i de la contínua circulació de vehicles, necessitava un recanvi, ja que s’havia deformat, no encaixava bé en l’asfalt i fins i tot suposava una molèstia per al veïnat a causa del soroll.

A més, aquest desaigüe recull gran quantitat d’aigua de pluja de carrers amples com Mestre Palau i Carretera de Benetússer, i necessita més capacitat, que tindrà gràcies a aquestes obres.

La previsió és que les actuacions finalitzen aquest dilluns, 10 d’agost, i ja es puga circular amb normalitat pel pont nou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − onze =