25n
25N
25N

Ferrocarrils de la Generalitat realitza obres de renovació de via en el tram entre La Cadena i La Marina de les línies 4 i 6 del tramvia

Està previst que el matí del dilluns 26 d’octubre s’oferisca servei amb total normalitat, una vegada finalitzada aquesta actuació

Ferrocarrils de la Generalitat realitza obres de renovació de via en el tram entre La Cadena i La Marina de les línies 4 i 6 del tramvia
23/10/2020 -

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) realitzarà al llarg d’aquest cap de setmana els treballs de substitució de la travessia instal·lada entre les parades de la Cadena i La Marina de les línies 4 (Mas del Rosari-Doctor Lluch) i 6 (Tossal del Rei-Marítim Serradora) de la xarxa tramviària de Metrovalencia.

Els treballs previstos provoquen que durant les nits del dissabte 24 i diumenge 25 d’octubre la circulació quedarà interrompuda des de les 22 hores fins a la finalització del servei, entre Serradora i les parades de Doctor Lluch i Marítim Serradora.

FGV ha disposat un servei alternatiu d’autobús que realitzarà el recorregut per les parades de les línies afectades per les obres (Serradora, La Cadena, La Marina, Doctor Lluch, Eugenia Viñes, Els Arenes, Grau-Canyamelar, Francesc Cubells, Marina Reial i Marítim Serradora. Per la ubicació de la parada, l’autobús no podrà accedir fins a Mediterrani, podent les persones usuàries accedir en les parades pròximes de Doctor Lluch o Els Arenes.

El tall de la circulació, i el servei alternatiu, es mantindrà en aquest mateix tram fins a les 8.30 hores del matí del diumenge 25 d’octubre. FGV ha previst que el dilluns 26 d’octubre el servei comence des de primera hora amb total normalitat, una vegada finalitzades les obres de manteniment.
Durant el matí del dissabte 24 d’octubre, entre les 10 i les 13 hores, els tramvies en circulació de la Línia 4 finalitzaran i iniciaran recorregut en la parada de Tarongers, en lloc d’en Doctor Lluch. La Línia 6 mantindrà la seua circulació habitual, per la qual cosa aquelles persones usuàries que ho desitgen podran realitzar transbord en el tram afectat.

Els horaris derivats d’aquesta alteració es poden consultar en les estacions de la xarxa de Metrovalencia, en la pàgina web de Metrovalencia i en el telèfon gratuït d’informació i Atenció al Client 900 46 10 46, així com a través de xarxes socials @metrovalencia i Facebook.

Les actuacions previstes formen part dels treballs de manteniment que FGV realitza en el conjunt de les seues explotacions a València i Alacant. Amb aquesta intervenció que va començar aquesta mateixa setmana, però sense afectar la circulació, se substitueix la travessia original de 1994, per una peça nova que permetrà un major grau de confort i seguretat.

La instal·lació del nou equipament es realitza amb materials que permeten absorbir les vibracions i reduir els sorolls derivats del pas dels tramvies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − 1 =