25n
25N
25N

La Generalitat inicia les obres per a completar el control d'accés a l'estació d'Empalme de Metrovalencia

La Generalitat inicia les obres per a completar el control d'accés a l'estació d'Empalme de Metrovalencia
12/09/2020 -

La Generalitat completarà aquest mes de setembre les obres del nou control d’accés a l’estació d’Empalme de Metrovalencia amb una nova línia de validació. Amb aquesta actuació, totes les entrades i eixides de la instal·lació estaran automatitzades per a evitar el possible accés de viatgers i viatgeres sense títol de transport.

Ferrocarrils de la Geneneralitat Valenciana (FGV) ha iniciat les obres, per valor de 108.544,32 euros, IVA inclòs, d’una última línia de validació en l’andana en direcció a Bétera i Llíria, en el qual es col·locaran controls de pas estàndard i per a persones de mobilitat reduïda, una expenedora automàtica de títols de transports, dos intèrfons i el clos necessari per a tancar accessos incontrolats.

En 2014, l’empresa pública va modificar l’accés a la zona de transbord de l’estació d’Empalme amb noves cancel·ladores que van separar el pas entre el metro i el tramvia en una instal·lació en la qual conflueixen els dos destins del nord de la província de les Línies 1 i 2 de metro, amb la Línia 4 del tramvia.

En eixe moment es van instal·lar tretze cancel·ladores per a regular els moviments dels passatgers entre tots dos mitjans de transport, ja que en 2013 es va delimitar el pas de les persones usuàries de metro i tramvia.

L’estació d’Empalme de Metrovalencia es va obrir al públic el març de 2001 com un nus intermodal del metro i el tramvia. En 2019 l’estació va sumar un total 687.355 viatgers i viatgeres en les línies de metro i 113.035 en la Línia del tramvia.

Aquesta actuació està recollida en el conjunt d’accions establides contra el frau que FGV va començar a implantar fa anys en la xarxa de Metrovalencia, amb l’objectiu de disminuir l’índex d’impagaments, que, en els últims anys, s’ha reduït significativament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 + onze =