caixa popular

Comencen les obres de connexió de vianants del carrer de Just Ramírez

Comencen les obres de connexió de vianants del carrer de Just Ramírez
23/01/2018 -

El projecte de connexió de vianants del carrer de Just Ramírez, al barri de Tormos, de València, ha començat aquesta setmana, tal com ha anunciat hui el regidor de Desenvolupament Urbà i Vivenda, Vicent Sarrià. Es tracta d’una actuació que disposa d’un pressupost de 59.899,49 euros, i que té un termini d’execució d’un mes fins a la conclusió de les obres.

Ja han començat les obres de millora de la connexió per a vianants del carrer de Just Ramírez, un projecte que pretén donar solució a la carència d’infraestructures per als vianants que presentava la zona. Concretament, en el tram comprés entre els carrers del Canoner i de Marie Curie actualment no hi ha voreres pel costat sud. A més, la calçada es veu interrompuda per un illot que dificulta la circulació. Finalment, el carril bici també discorre sense continuïtat, la qual cosa li resta utilitat per al seu ús per part de la ciutadania.

Els treballs d’adequació previstos inclouen la urbanització del tram esmentat, amb la construcció de la vorera i carril bici, així com l’habilitació de la calçada. “És una actuació demanada històricament pels veïns i veïnes de la zona, que millorarà la mobilitat del barri, tant de vianants com ciclista i motoritzada”, ha assenyalat el regidor Vicent Sarrià.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − dos =

viva gym canovas
exposicion caps tallats