25n
25N
25N

Les obres del carril bici d’Institut Obrer conclouran en dos setmanes

Giuseppe Grezzi ha visitat les obres d’esta nova infraestructura que connectarà l’avinguda d’Amado Granell amb el pont de Montolivet i el passeig de l’Albereda

Les obres del carril bici d’Institut Obrer conclouran en dos setmanes
13/11/2020 -

El regidor de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, ha comprovat in situ l’avanç de les obres del nou carril bici de l’avinguda de l’Institut Obrer i ha anunciat que la seua conclusió s’espera per d’ací a dues setmanes. “Amb aquest nou carril bici donem resposta al desig veïnal sorgit dels pressupostos participatius per disposar d’un nou itinerari ciclista de qualitat, segur i interconnectat a l’àmplia xarxa capil·lar ja existent”, ha explicat.

El regidor ha constatat l’avanç dels treballs d’execució d’aquest nou carril bici, que connectarà l’avinguda d’Amado Granell Mesado fins al passeig de l’Albereda passant pel pont de Montolivet. Les obres ocupen un tram de vorera i el carril exterior de la rotonda de l’avinguda d’Amado Granell Mesado i un tram de vorera i carril dret de l’avinguda de l’Institut Obrer de València sentit pont de Montolivet, a l’altura d’aquesta mateixa rotonda. S’estima que les obres s’allargaran fins al pròxim 24 de novembre, data fins a la qual s’ha prorrogat per la Junta de Govern Local aquesta intervenció arran de les fortes pluges de la setmana passada a la ciutat.

Amb les obres s’ha aprofitat per a adaptar les plataformes de dues parades d’autobusos de l’EMT, s’han baixat a la calçada els aparcabicis que s’ampliaran pròximament i s’ha senyalitzat un xicotet pas de vianants al mateix carril bici al seu pas per la rotonda d’alcalde Reig per facilitar l’accés de les persones usuàries a la parada de taxis.

La nova infraestructura serà bidireccional i estarà segregada per calçada. Tindrà 2,5 metres d’ample i 1.100 metres de longitud. El seu cost final és de 120.651,52 euros, IVA inclòs, i ha rebut una subvenció de 53.473,5 euros per l’IVACE (Institut Valencià de Competitivitat Empresarial), amb el suport financer de la Unió Europea a través dels fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 7 =