25n
25N
25N

Les obres del Camí Fons del Grau vinculen el lloguer assequible i les iniciatives emprenedores

Sandra Gómez ha visitat la zona per a comprovar l’evolució dels treballs

Les obres del Camí Fons del Grau vinculen el lloguer assequible i les iniciatives emprenedores
17/09/2020 -

Les obres del Camí Fons del Grau contemplen un projecte que es durà a terme en el solar municipal situat al costat de la Farinera i que vincula el lloguer d’habitatges assequibles amb iniciatives i beques d’emprenedoria i investigació. Ho ha anunciat hui la vicealcaldessa i regidora de Desenvolupament Urbà Sostenible, Sandra Gómez, després de visitar les obres del Pla d’Actuació Integral (PAI) del Camí Fons del Grau que han començat aquesta setmanal.

La vicealcaldessa ha recordat que «l’Ajuntament està posant tots els seus recursos per a recuperar aquesta zona, que és molt important per a la ciutat» Amb aquesta actuació, que inclou l’execució d’unes 530 habitatges, moltes d’elles municipals, «aconseguirem zona siga més verda».

«Es tracta –ha recordat- de recuperar aquesta zona que durant anys ha estat abandonada, degradada i condicionada pel circuit de la Fórmula». A més, l’edil ha recordat que «al costat de projectes com el de la Farinera com a centre d’iniciatives empresarials i d’innovació, estem regenerant un nou teixit residencial amb les noves directrius d’urbanisme que estem duent a terme en aqueixa València consolidada, més accessible i sostenible».

Sandra Gómez ha explicat que «l’actual planejament respon a la proposta original, amb edificis menys alts, equiparables a la tipologia del barri del Grau, i seguint en la línia de protegir l’autenticitat dels nostres barris». La regidora ha ressaltat que aquest pla incorpora millores respecte a les condicions d’ordenació (en relació amb les tipologies de l’edificació), passant a edificació en bloc obert amb alineació a façana, predominant en la zona de l’avinguda de França. Igualment, ha apuntat que «també millora respecte a la reordenació de la distribució dels espais lliures públics i privats».

L’ordenació detallada de la Unitat d’Execució de Camí Fons del Grau compta amb una superfície de 47.515,87 m², i un sòl dotacional públic de 37.713,02 m². A zones verdes corresponen 7.083,27 m² i a equipaments, 12.539,91 m².

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 13 =